Itt vegyél virágot Anyák napjára!

Nincs az az anyuka, aki nem örülne egy színes, elegáns csoportnak anyák napján – vagy esetleg egy cserepes csodának, aminek fejlődéséről boldogan mesélhet a jövőben a vasárnapi ebéden. Összegyűjtöttük Budapest legjobb virágüzleteit, ügyelve arra, hogy gyűjteményünkbe olyan boltok is bekerüljenek, ahol online, vagy akár az utolsó pillanatban is megoldható a meglepetés!

Fleurt Virág Dekoráció


Több száz csokor, megannyi ajándéktárgy, otthoni virágdekorációk melléjük pedig akár egy-egy csokoládé, finom ital vagy design tárgy. Ezt kínálja a Fleur Virág, ahol speciális kívánságainkat is szívesen meghallgatják. Ugye tudod, melyik anyukád kedvenc virága? A rendelés és fizetés könnyen megoldható az interneten is, a expressz küldéssel pedig plusz meglepetést is okozhatunk!

1051 Budapest, Zrínyi u. 12.

www.fleurt.hu

www.virágküldés.hu

Fleurt Virág Dekor

Medinilla Virágművészet


„A kevesebb néha több.” – vallja a Budapest szívében megtalálható Medinilla Virágművészet, ahol csokrokat és kopogtatókat is vásárolhatunk anyunak – egy biztos, egyik sem hétköznapi, de mindegyik minősége biztosan kiemelkedő lesz. Virágküldő szolgálatuknak hála itt is okozhatunk plusz meglepetést. Két dolgos érdemes még ezen felül tudni: a bolt április 30-ig vesz fel rendelést, mellette pedig működik egy csokibolt is, ahol további extra meglepetést is beszerezhetünk. Két legyet egy csapásra!

Medinilla Virágművészet

www.medinilla.hu

Medinilla

The Million Roses


A világ leghíresebb virágküldő szolgálatának csodálatos csokrai láttán nincs anyuka, aki ne hatódna meg. Jó hír, hogy az elegáns virág-dobozok már Magyarországon is elérhetőek. Amennyiben szeretnéd valami igazán gyönyörűvel meglepni anyut, ne késlekedj: 24 órán belül vállalják a boxok kiszállítását! Anyák napja alkalmából most vasárnap is nyitva tartanak!

Budapest, I. kerület Batthyány utca 26. 

www.themillionroses.hu

The Million Roses

Viragneked.hu – A virághírű


A Viragneked.hu-nál  nem csak gyönyörű kreációk vannak kínálatában, hanem bor, pezsgő, torta, belga csokoládé, design tárgy és szarvasgomba is. Vagyis… nagyjából minden! A csokrokra különösen érdemes odafigyelni, hiszen van, amit Európa egyik legjobb virágkötője, Franky Bolligh álmodott meg az üzlet kollégáival. Anyák napjára különleges ajánlatokkal készülnek, érdemes szétnézni a szebbnél-szebb kreálmányok között!

Viragneked.hu

www.viragneked.hu

viragneked.hu

Escada Virágküldő Szolgálat


Az Escada Virágküldő Szolgálat is külön csokrokkal készül anyák napjára, melyek közül több is vázával vagy kosárral érkezik, így a megajándékozott azonnal asztalán prezentálhatja, hogy kicsi fia és kicsi lánya milyen figyelmesen törődik vele. A rendelés  interneten keresztül lehetséges, az átvétel személyesen is megoldható.

1091 Budapest, Kálvin tér 9.  

www.escadaviragkuldes.hu

 Escada Virágküldő Szolgálat

blank

Főbejárat – Virágbox


A Főbejárat – Virágbox névre hallgató virágüzlet nonstop nyitvatartásával lehet a mindent utolsó pillanatra hagyó elfoglalt gyermek kedvenc biztonsági hálója, hiszen ide akármikor toppanunk be, biztos hogy egy gyönyörű szép, egyedi, frissen illatozó virágokkal teletömött csokorral fogunk távozni.

1024 Budapest, Fény utcai piac mellett

Főbejárat - Virágbox