Itt vegyél csokit Anyák napjára!

Közeleg az Anyák napja, vagyis itt az ideje felköszöntenünk életünk egyik legfontosabb nőjét. Az egyik biztos beváló meglepetés nem lehet más, mint egy kis csokoládé. Megmutatjuk Budapesten hova térj be édes ajándékért!

EndorFine. Budapest


A boldogsághoz épp annyira tudjuk kötni anyukánkat, mint a csokoládét, aki pedig kicsit kémikusabb elmével dolgozik, a fogalomhoz inkább az endorfint köti. Vagyis eljutottunk az édesanyától az endorfinig! A Papnövelde utca édes kincsestárában mindig találhatunk különleges ajánlatokat és csokoládékazl. Ahogy ők mondják, náluk minden vevő boldogabb lesz a vásárlás után. Hát még ha pluszban tudjuk, hogy más milyen boldog lesz!

1053 Budapest, Papnövelde u. 2.

vinoWonka Csokoládé és Borbár


„A mennyország egyik értelmezése sokak szerint a csokoládé és bor finom ötvözése, ami mesterfokon történik meg a 2012-ben nyitott vinoWonkában.” – Írtuk korábban, és ez máig nem változott. Sokan gondolják, hogy a bor férfias ajándék, holott miért ne lehetnének hobbi sommeliérek az anyukák is?  A kézzel készült, minőségi csokoládék mellett a kínálatban különleges borokat, házi szörpöket, gyümölcsleveket, és pálinkákat, lekvárokat is megtalálhatunk. Jusson eszünkbe, hogy most nem a család éléstárát töltjük fel – amit veszünk, legyen csak anyué!  Vasárnap épp nem lesznek nyitva, de még pont lesz időnk betárazni a kézműves bonbonokból, amiket ráadásul kérhetünk díszdobozban is!

1082 Budapest, Corvin Sétány 2.

 

Culinaris


Három bolttal is büszkélkedhet szerte Budapesten a Culinaris, vagyis minden esélyed megvan rá, hogy igazi finomságot vásárolj anyukádnak. Méghozzá egzotikus finomságot! A Culinarisban a világ minden tájáról találhatunk édes finomságot. A kínálat összeállításakor gondoltak a különböző ételérzékenységekre is, így ha emiatt fáj a fejünk az édesség-vadászaton, már tudjuk is, hova kell menned!

1055 Budapest, Balassi Bálint u. 7.

1067 Budapest, Hunyadi tér 3.

1036 Budapest, Perc u. 8.

Csokoládia 


Ki ne örülne valamilyen különleges, hagyományos technikával készült kézműves csokoládénak? A Csokoládiában bonbonok, csokifigurák és táblák ínycsiklandozó kínálata vár minket, rengeteg kreativitással és abszolút zéró ízfokozóval és tartósítószerrel. Egy dolog persze veszélyes, azon kívül hogy könnyen hagyhatjuk itt fél vagyonunkat: elképzelhető, hogy olyan szép édességet veszünk, amit anyu sajnál majd megkóstolni…

1114 Budapest Könyves György utca 5.

Szamos Gourmet Ház


Az édességboltok és cukrászdák királynőjében tökéletes ajándékot lelhetünk életünk egyik királynőjének! Ha anyu marcipánrajongó, kötelező desztináció, de válogathatunk más finomságok közül is, csodálatos dízscsomagolásokkal, vagy akár befizethetjük anyut és élményekkel gazdag tanfolyamra is. A Vörösmarty téri Gourmet Ház mellett megéri ellátogatni bármelyik üzletbe, ahol Szamos-termékeket forgalmaznak, ezek hosszú listája ITT található!

Stühmer Édességbolt


A Stühmer Édességboltban a különböző csokoládék mellett kávé, tea és forró csokoládé különlegességek közül is válogathatunk, de ha már ott vagyunk, mindenképpen részesítsük előnyben a Stühmer ízeit! Ugyancsak klasszikus finomságok, amikkel egészen egyszerűen nem lehet mellérúgni, a kínálat gazdagságának hála pedig már-már lehetetlen nem megtalálni anyu kedvenc ízkombinációját!

1133 Budapest, Pozsonyi út 9.

Chocoland


A hely, ahol minden kapható. Ha anyu kedvence egy boltban ritkán látott fajtájú Milka-tábla, itt biztosan lesz, de ha valamilyen más márka a kedvence, azt is meg fogjuk találni a Chocoland szívszorítóan édes polcain. A diabetikus, gluténmentes, laktózmentes, illetve cukormentes, csokoládék után érdeklődőkre is gondoltak, de a kávérajongó anyukák is remek meglepetés kaphatnak a Chocolandből!