Itt vegyél a gyereknek ajándékot karácsonyra!

Játékot venni sosem egyszerű. Tudhatjuk a pici nemét, ízlését és érdeklődési körét, de közben az ember mégis elveszik a színek, formák és funkciók rengetegében, ráadásul sokszor fontos cél az is, hogy olyan ajándékkal lepjük meg a csöppségeket, amik tanítják is valamira. Összeszedtük Budapest legjobb játékboltjait és természetesen közben mindenkire gondoltunk – akinek a mennyiség számít, akinek az egyszerűség és arra is, akinek valami egyedi játék kell. Indulhat a játéktúra! 

Regio Játék


Majdnem 30 boltjával – ebből 10 darab Budapesten helyezkedik el – a Regiót joggal nevezhetjük az ország egyik játékmennyországának, ahol külön katalógussal készülnek az ünnepekre, hogy könnyebben tudjuk meglepni valamivel a kicsiket az ünnepi időszakban. Első lépésként okos ötlet szétnézni a weboldalon, ahol nem csak az aktuális akciókat nézhetjük meg, hanem életkor, márka, és mesehős szerint is válogathatunk az elképesztően nagy kínálatban. A közel 25 éves magyar családi vállalkozás kínálatában nem egyszerű eltévedni, de a korszerű ügyfélszolgálatnak hála hamar megtalálhatjuk a keresett játékot.

 • A boltok listája ITT!


JátékNet.hu


Magyarország legnagyobb webes játékruháza 2005-ben indult, mára pedig már mindenki abszolút kedvenceivé váltak, akik nem szeretnének plázákban küzdeni az utolsó darabokért, hanem inkább otthon néhány kattintással intézik el a keresést, válogatást és rendelést. 2013-ban és 2014-ben is Az ország boltja díjban részesültek, 2013-ban pedig Az év internetes kereskedője lettek. Árukészletükben több mint tízezer játék van, 2013-ig összesen félmillió csomagot szállítottak ki, ami több mint félmillió gyermeki mosolyt jelent. Hát kell ennél nagyobb garancia? Vevőszolgálatuk éjjel-nappal elérhető. És ajánljuk a TV reklámos játékaikat!


Játéksziget


Közel húsz éve csal mosolyt a szülők és gyerekek arcára a Játéksziget, immár nyolc üzletében, szerte az országban. A nagy klasszikusok mellett a legújabb márkákat és legfrissebb játékokat is megtaláljuk a kínálatban, utóbbiak működését és szabályait pedig könnyen meg is érthetjük, hála az eladók magas szaktudásának. A boltnak még saját, készségfejlesztő magazinja is van, Facebook-oldalát pedig nem csak az állandó akciók miatt éri meg figyelni, hanem a nyereményjátékok miatt is.

 • A boltok listája ITT!


Insitu


Budapest egyik legmenőbb – és éppen ezért egyik leghíresebb és leglátogatottabb – dizájnerboltjában nem csak felnőtt barátainknak vehetünk elképesztően (tényleg elképesztően!) menő cuccokat, hanem a fiatalabb generációnak is. A kedvenceink közé tartozik a kifestőkönyv, amiben Magyarország várait festhetik ki a kicsik, de imádjuk a lábhajtós piros versenyautót is, amivel ti is meglephettek minket, hogy egész nap mindenki azon veszekedjen az irodában, hogy melyik kolléga használja. Ha pedig már ott jártok nézzetek szét a könyveknél is, ahol a kicsiknek nem mindennapi meseköteteket találhattok. Az eredetiséget nem lehet elég korán elkezdeni. Oh és van webshop is!

 • 1053 Budapest Múzeum krt. 7.


Katica fejlesztőjátékok


„Hiszünk abban, hogy a játékaink által megszerezhető tudás egy emberibb, elfogadóbb jövő felé mutat” – Ez a Katica munkatársainak mottója, mely jól mutatja be a bolt alapkoncepcióját, miszerint a játékoknak nem csak szórakoztatnia kell a kicsiket, hanem okítani és ügyesíteni is őket. A kínálat órási, hála a rengeteg fajta játéknak, sportszernek , bútornak, kiegészítőnek és technikai eszközöknek, amikkel a gyerekek kreativitásukat élhetik ki. A kínálat sokszínűségét jól jelzi, hogy van például diafilm is, amivel egy kicsit a mi gyerekorrunkba repíthetjük el a piciket.

 • 1077 Budapest, Király u. 101


Happybox


Ha szerettünket egy pihe-puha ajándékkal akarjuk meglepni akkor a Happyboxban nem nyúlhatunk félre A nyolc üzlettel (ebből négy a fővárosban található) rendelkező üzletlánc már jól bejáratott márkákkal teremt igazi plüssbirodalmat. Nem kizárólag akkor ajánljuk, ha a gyerkőcnek akarunk ajándékot találni – bár egy plüssbáránnyal melyik kicsit ne aludna szívesen? – hanem ha fiatalabb hölgyeknek vadászunk meglepetéseket, hiszen a kínálatban a  plüssök mellett kulcstartók, képkeretek, sőt még konyhai kiegészítők is megtalálhatók.

 • A boltok listája ITT!


Pagony


A Pagony kevésbé játékairól híres, holott itt is olyan ajándékokat szerezhetünk a kicsiknek, amikkel nem csak jól, de hasznosan is telik az idő. Ezen felül a Pagony viszont leginkább varázslatos könyvkínálata miatt lehet igazi varázsbirodalom nem csak a kicsik, de a nagyok számára is, akik nem csak a klasszikus meséket idézhetik fel, de megismerkedhetnek a legújabb fantáziaszüleményekkel is. A zenekínálat és a filmkínálat is igazi szülői álom, a készletben ugyanúgy vannak gyermekfilmek és mesék mint klasszikus, illetve hangos lemezek és népdalokat tartalmazó cd-k is.

 • Budapest, XIII. Pozsonyi út 26.
 • Budapest, XI. ker. Bartók Béla út 5.
 • Székesfehérvár, 8000 Királysor 66. 


Játékforrás


A Játékforrás nem egy egyszerű játékbolt, hanem ahogy ők fogalmaznak, egy „élménybolt” ahol élményeket árulnak. A leginkább készségfejlesztő játékokat forgalmazó üzlet legfőbb erősségei közé tartozik a szakképzet személyzet, aki nem csak jó tanácsokkal és útmutatással látja el a betérőket, hanem segít a kicsiket is szórakoztatni, akik a boltban is játszhatnak, természetesen közben okosodva is. A barátságos közegben természetesen mi is válogathatunk, de a legjobb, ha rábízzunk magunkat az ott dolgozó eladókra, akik mindenkit személyes barátjukként kezelnek, egyénileg kiválasztva a megfelelő játékot.

 • 1119 Budapest, Tétényi út 72/B


Okos Játékbolt


A készség- és képességfejlesztő játékokat árusító Okosjáték leginkább arra büszke, hogy szinte az összes játékot kipróbálták, ami náluk kapható, így itt valóban olyan ajándékot szerezhetünk a kicsiknek, amik garantáltan örömet okoznak, ráadásul nem csak öt percig foglalják le őket. A játékokat az üzletben mi magunk is kipróbálhatjuk, ráadásul sok közül bérelhető is. A bolt abszolút vásárlóbarát – a klubtagsággal rendelkezőknek gyereknapot rendeznek, a hírlevélben játéktippeket is találhatunk az akciók mellett, csütörtökönként 16-18 óra között pedig egy készségfejlesztő pedagógus segíthet nekünk a tökéletes játék megtalálásban.

 • 1163 Veres Péter út 99.
 • Webshop ITT!


Fakopáncs


Az 1990-ben indult Fakopáncs a kezdetekben egyszerű céllal nyitotta meg kapuit: magyar és román fajátékok forgalmazásával akarta népszerűbbé tenni a természetes anyagokból készült, kreativitást sokkal hatásosabban épülő játékokat. Az évek során egyre több és több mesterember készített nekik játékokat, a 25-30 féle játékból álló választék pedig mára négyezer termékre nőtt. A Fakopáncs immár négy budapesti üzletben és egy webshopban szolgálja ki vevőit a legminőségibb és legkreatívabb bábokkal, társasjátékokkal, készségfejlesztő játékokkal, dekorációkkal és építőkockákkal.

 • 1085 Budapest, Baross u. 46. (December 24-én is nyitva!)
 • 1085 Budapest, József krt. 50. (December 24-én is nyitva!)
 • 1072 Budapest, Erzsébet krt. 23. (December 24-én is nyitva!)
 • 1117 Budapest, Hunyady János út 19. (Földszint 20-as üzlet)