Itt az ideje újjászületni!

Mielőtt még elmerülnénk a jövő évi teendőinkben, meg a fogadalmaink megvalósításában, érdemes egy kis időt magunkra is szakítanunk: két pompás hotelt alánlunk, ahol nem csak a testünk, de a lelkünk is újjászülethet, hogy zökkenőmentesen vegyünk majd az új év akadályait!A Thalion francia prémium márka termékei új utat jelentenek a szépségápolásban. A tengeri algák gyógyító és szépítő erejét hasznosító kezelések már tíz esztendeje elérhetőek a hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior-ban és 2008-as megnyitása óta szerepelnek a sárvári Spirit Hotel*****superior kínálatában. A rendkívül népszerű Thalion kezelések Magyarországon e két helyszínen vehetők igénybe legszélesebb körben.


A Thalion új fejlesztésű kezelése, az Ocean Secrets is csak e két hotel szolgáltatásai között szerepel, amely egyedülálló módon ötvözi az új aktív tengeri szabadalmak, értékes hatóanyagok és pompás textúra hatását. Az Ocean Secrets arckezeléshez a Thalion egyedi, arckontúrt formáló, feszesítő, lifting masszázs fejlesztett ki. A különleges manuális lifting mozdulatokat mély relaxáló masszázzsal ötvözve, újraformálják a bőr természetes szerkezetét. Az algák szakértőjeként ismert cég több mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tengerben élő algák kitermelésével és feldolgozásával. A Thalion algalelőhelyei egy UNESCO-által védett bio rezervátumban találhatóak. A termékek magas koncentrátumú formulái eredményes otthoni arc- és testápolást garantálnak: táplálják, hidratálják a bőrt, használatuk során csökken a ráncok mélysége, a bőr újra feszessé és bársonyossá válik.


A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-nak az ország egyik legexkluzívabb szállodájának a festői szépségű Sárvár ad otthont, a városközponttól néhány percre található. A hotel 271 elegáns, egyedileg berendezett szobával, illetve lakosztállyal várja vendégeit. A Spirit Hotel rendkívül széleskörű szolgáltatásaink gerincét a 10.000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg biztosítja 22 medencével, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik. A több mint 100 kezelés garantálja, hogy minden vendég megtalálja azt, amire szüksége van és felfrissülve, újjászületve távoznak majd a Spirit Hotel szépség és a nyugalom oázisáról.


A hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior mediterrán környezetben, csodálatos élményfürdővel, 1000 m² vízfelülettel, klimatizált szobákkal, római korok hangulatát idéző termál részleggel, sok-sok terápiás és wellness-lehetőséggel várja vendégeit. A szálloda Hévízen, a fürdőváros központjában, egy 4,6 hektáros arborétumszerű parkban helyezkedik el, 260 magas színvonalon felszerelt szobát és minden igényt kielégítő apartmant kínál – a stresszmentes ellazulás, az újjászületés legtökéletesebb, luxushelyszíne!

www.spirithotel.hu

www.carbona.hu