Innen nézd a tűzijátékot 20-án

Évről évre a tűzijáték teszi fel az i-re a pontot az augusztus 20-a megünneplésében. Nézzük, honnan érdemes figyelni esti égboltot.

5. View of Budapest – A romantikusoknak

A View of Budapestről első blokkra sokaknak inkább a szálláslehetőség ugrik az eszébe, de nekünk a tökéletes panoráma. Persze nem arról van szó, hogy  a hely szállásként nem garantál teljes felüdülést. Sőt 20-án érdemes a két dolgot egybekötnöd. Vegyél ki egy szobát a View of Budapestnél, tölts el egy romantikus éjszakát a szerelmeddel, amit az esti tűzijátéknézés tesz teljessé.

aug


4. Marriott – Ha fancységre vágysz

A Duna partnál lévő Marriott Hotel ideális esküvők tartására, üzleti értekezletek szervezésére, de augusztus 20-án csak egy dolog jut az épülettel kapcsolatban az eszünkbe: a tűzijáték. Mivel idén nemcsak a Lánchídról, de az Erzsébet hídról is a magasba repülnek a rakéták, a Marriottról idén talán még lenyűgözőbb rálátás nyílik az eseményekre, mint tavaly.

mar


3. Continental Hotel – A lustálkodni vágyóknak

A Blaha Lujza tér közelében lévő Continental Hotel maximálisan kielégíti a pihenni vágyók igényeit. Képzeld el, amint augusztus 20-án egy kényeztető wellness kezelés után megebédelsz az Araz Étteremben, majd innen csodálod a  tűzijátékok fényében úszó budapesti égboltot a remek panorámájú tetőkertről. Nehéz lenne rá nemet mondani, ugye?

araz


2. Intercontinental – Az ínyenceknek

Ha nem szeretnél lemondani sem a tűzijátékról, sem az ínyenc falatokról, sem a belváros nyüzsgéséről, a Intercontinentalban a helyed! A Corso Bár remek ételekkel vár. A teraszukról az év bármelyik szakában remek kilátás nyílik, de augusztus 20-án, mivel innen a tűzijátékra is  a pazar rálátás, még egy okot van, hogy kipróbáld ezt a helyet.

tuz


1. Aria Hotel

A Bazilika szomszédságában lévő Aria Hotel tetőterasza több okból is megérdemli ranglistánk első helyét. A gyönyörű kilátás miatt nemcsak a rooftop jógások kedvenc választása, de a miénk is. Innen egész biztosan nem fogsz lemaradni egyetlen durranásról sem, és életed legemlékezetesebb augusztus 20-ját élheted itt át.

ai


Ha még több program közül szeretnél válogatni, nézd meg vidéki és budapesti programajánlónkat is.