Ingyen pezsgő és ünnepi menü a 125 éves Centrálban

A belváros képéhez és Budapest történelméhez egyaránt hozzá tartozik a Centrál Kávézó, ahol már 125 éve találkoznak írók, üzletemberek és barátok világmegváltó beszélgetésekre vagy csak egy baráti csevejre.

A patinás épületben működő, ma is múlt századi hangulatot árasztó Centrál Kávézó idén 125 éve várja a betévedőket egy erős feketére vagy egy finom süteményre.

Noha maga a Centrál Kávéház Kft. csak 1999-ben alapult, az épületben egy és negyed évszázada is kávét főztek a vendégeknek. A Centrál azt tűzte ki céljának, hogy a magyar gasztronómiai gyökerekre támaszkodva a XXI. századi elvárásoknak megfelelően újítsa meg a kávéházi konyhát. A kávézó így vékony vonalon egyensúlyozik: semmiképpen sem szeretnék a történelmi hangulatot a a gourmet éttermek feszengős szigorával megrontani, de az ipari mennyiségben készült középszerű süteményeket sem szeretnék a konyhájukban látni.A Centrál mára valóban része a belvárosi lüktetésnek, egy hely, ahol remek a sütemény finom a kávé és pazar a környezet, mégis otthonosan érezheted magadat – ezt szeretné most a kávézó tovább erősíteni azzal, hogy vendégeit is meglepi születésnapja alkalmából.

Az évfordulós menüt október 26-án, 27-én és 28-án szolgálják fel, de akkor se keseredj el, ha ezeken a napokon nem tudsz beülni enni a Centrálba. A november 1-ig tartó akció keretében minden szelet dobos torta mellé ajándék pohár pezsgővel várnak! További infó a Centrál Kávéházról itt.

Tetszett a cikk? Olvasd el ezt is!

Fűben-fában: ánizs

Itt a legfinomabb a kávé Budapesten

Magyarországi Újbor és Sajt Fezstivál

Kép forrása: http://www.facebook.com/centralkavehaz