Ilyen volt a FUNZINE & FOX: The Walking Dead Halloween Party 2015

Mint ahogy a Föld történetében már oly sokszor, ismét túléltünk egy apokalipszist! Méghozzá nem is akármilyet: zombik, szörnyek, bizarr teremtmények, bomlásnak indult tetemek és földi halandók együtt ünnepelték a világvégét egy reggelig tartó bulival.

A Fogasház termei hamar megteltek azon a bizonyos pénteki napon, sötétedés után egyből szállingózni kezdtek a város legrémisztőbb arcai, aki esetleg túl szolid volt a zombipartihoz, azt hamar kezelésbe vették a Zadory&Farago Saloon fodrászai és a Kreatív Sminkműhely sminkesei.


 A FUNZINE csapat tagjai láthatóan élvezték, hogy végre megmutathatják, milyen is az igazi arcuk. Ebben a Maszka jelmezkölcsönző segített nekünk: volt, aki Hófehérkeként érezte magát a legjobban, de akadtak Piroskák is, nyomukban loholó Farkasokkal, szuperhősök és sorozatgyilkosok is megfordultak nálunk, de természetesen a zombik voltak túlnyomó többségben. Az bulizni vágyók szomját az Absolut vodka oltotta, míg a zombik és egyéb rémségek a vérszomjukat próbálták csillapítani az alkoholos finomságokkal. Két haláltánc között a SugarShop muffinjaival töltődtünk fel energiával, amik bár rémisztően néztek ki, a legzordabb sorozatgyilkos is megnyalta utána az ujját.

A halálhörgések elnyomására hívtunk pár kiváló DJ-t, mint Metha, Daniel Page, Klokk és Bergi, közben az Immersive Solutions csapata szolgáltatta a hangulathoz illő vizuálokat, a kertben pedig az  International Love Affair DJ-i játszottak. Egészen hajnalig táncoltatták a színes társaságot, miközben az ajtóban őrt álltak a The Walking Dead legkeményebb harcosai, Rick és Morgan, akik a FOX csapatával érkeztek.