Így kommentelték a sztárok a Szigetet

Véget ért a Sziget, ami nemcsak nekünk, fesztiválozóknak volt rendkívülien fantasztikus szórakozás, de a fellépőknek is. Szerinted melyik sztár érezte legjobban magát nálunk?

Azzal mindenki egyetért, hogy az idei Sziget legnagyobb durranása Rihanna volt. Arról már lehetne vitatkozni, hogy miért. Egyeseknél kiverte a biztosítékot az énekesnő félórás késése, mások ennek ellenére is tudták élvezni a fellépését. A szervezőket inkább Riri nemtörődömsége bosszantotta fel, mivel a számláját is csak a fellépése után, az egyik emberén keresztül juttatta el az illetékeseknek.

De ami még ennél is botrányosabb (legalábbis az index számára), hogy Rihanna az általuk készült képet tette közzé Instagram oldalán, ráadásul anélkül, mindezt az index engedélye nélkül.


De a lelkesebb fellépő valaki egészen más volt


Méghozzá Tinie Tempah, aki nemcsak, hogy egy fergeteges show-t csapott, de lelkiismeretesen be is számolt róla Facebook és Instagram oldalán is.

A fellépése alatt a színpadon készült képen kívül még egy Budapesten ellőt fotót is feltett közösségi oldalára. Csak azt sajnáljuk, hogy az utóbbiról nem derül ki, hogy pontosan hol is készítette.

Tinie az egyik legemlékezetesebb pillanatnak mégis azt tartotta, amikor David Guettával közösen pózolt a backstageben. Könnyen megvalósulhatott ez a kép, ugyanis a két zenész egymást váltották vasárnap a nagyszínpadon.

A Years&Years Instagram oldala sem maradhatott Sziget kép nélkül. Az angol fiúbanda hétfőn lépett fel a nagyszínpadon, ahol az énekes Olly Alexander fergeteges táncmozdulatokkal szórakoztatta a jórészt fiatalokból álló közönségét.