Így frissítsd fel a gardróbodat tavasszal!

Új évszak, új ruhák. Csapj le a legújabb tavaszi trendekre kedvezményesen az ÁRKÁD Kuponnapokon! Itt a tavasz, ezzel elérkezett a gardróbfrissítések ideje is. Gondoltál már arra, milyen jó lenne, ha kedvezményesen juthatnál hozzá a legtrendibb tavaszi darabokhoz? Ha igen, akkor az ÁRKÁD Kuponnapokat neked találtuk ki! 2015. március 4. és 8. között az ország 4 pontján, Budapesten, Győrött, Pécsett és Szegeden akár 20-40%-os kedvezménnyel vásárolhatsz az ÁRKÁD-ban.

Miért különleges az ÁRKÁD Kuponnapok?

Mindnyájunkban él az a természetes vágy, hogy jól nézzünk ki és divatosan öltözködjünk. Az áhított ruhadarabokat, kiegészítőket megvenni jó, hatalmas kedvezménnyel megvásárolni viszont egyenesen fantasztikus érzés. Az ÁRKÁD-ban tudjuk ezt, és igyekszünk folyamatosan értékes ajánlatokkal, kedvezményekkel kedveskedni vásárlóinknak. Ezért jött létre az ÁRKÁD Kuponnapok, amely már-már hagyománynak mondható.

Az ÁRKÁD Kuponnapokat évente háromszor – tavasszal, nyáron és ősszel- rendezzük meg. A különleges kedvezmények országszerte nagy sikert aratnak mind a vásárlók, mind a részt vevő üzletek körében, mert ezek a kedvezmények kizárólag az ÁRKÁD bevásárlóközpontokban érhetők el. A Kuponnapokon egyszerre, egy időben, több tízezer vásárló használhatja ki a szelvények nyújtotta kedvezményeket. Nem lesz ez másképp 2015 tavaszán sem, mert március 4. és 8. között vár 4 magyarországi nagyvárosban az ÁRKÁD Kuponnapok.

Hogyan szerezd meg a kuponokat?

A kedvezményes kuponokat a centerek honlapjain éred el. Nem kell mást tenned, mint felkeresni a hozzád legközelebb eső ÁRKÁD honlapját, letölteni, majd kinyomtatni a kuponokat és indulhat is a shopping! Amennyiben hirtelen tör rád a vásárlási láz, a bevásárlóközpontokban található kupon-nyomtató standokon is hozzájuthatsz a kedvezményre jogosító szelvényekhez.

Szerezd be a tavasz legtrendibb darabjait az ÁRKÁD Kuponnapokon!

Ne feledd: 2015. március 4-8. ÁRKÁD!