Így fogunk randizni 10 év múlva

Te reménykedsz még abban, hogy kedvenc romantikus filmed legmeghatóbb jelenete valósággá válhatnak? Nos, az előrejelzések szerint a jövőben lemondhatunk a szőke hercegekről, fehér lovakról, és megmentésre szoruló hölgyekről. Lássuk, hogyan fogunk randizni 10 év múlva.


Kezdjük az 5. randinál

Ellenben annál több kütyü fog szerepet kapni a párkiválasztásban. Egy karórába épített alkalmazás például azt fogja megmondani, kik vannak a környezetedben, akikkel rögtönzött módon randizhatsz is. Az óra segítségével feltölthetsz magadról információkat, a hobbidtól kezdve egészen a háziállatod nevéig, így a rendszer olyan embereket keres a közeledben, akik hozzád hasonlóak, vagy a beírt preferenciádnak megfelelnek.

Hát nem lenne sokkal egyszerűbb, ha úgy lépnél oda életed szerelméhez, hogy már tudod róla, hogy mikor született és mi a kedvenc itala?


Online felturbózva

Az online térkeresés még elterjedtebb lesz. Sőt, már nemcsak szexrandit vagy párkapcsolatot fogsz az interneten keresni, hanem barátokat is! Bármikor átugorhatsz a saját nemed szekciójába, hogyha már randit nem is tudtál összehozni, legalább megismerkedhess egy menő alakkal.

Persze a jövő társkeresőjétől azt is elvárjuk, hogy kiszűrje a zaklatókat és negatív üzeneteket. A következő lépcsőfok pedig az, hogy genetikailag is hozzánk illő párt találjon nekünk.


A legmenőbb testékszer

A jövő legextrémebb társkereső kütyüje az a „tetoválás”, mely a bőrünkből nyer ki információkat az érzéseinkről, fizikális állapotunkról, sőt, még az illatunkról is. Ezek alapján sorol minket kategóriákba, hogy még könnyebb legyen az ideális párt megtalálni.

Ígéretes? Félelmetes? Döntsd el te, hogy szeretnél-e még tíz évet várni a nagy ő megtalálásáig!