Így díszítsd fel a lakást karácsonyra!

A Jingle Bells hangulat lassan mindent ural, bármerre járj is. Elkerülhetetlenül jelen van az advent, így nincs értelme tovább ellenkezni – add át magad a karácsonynak! Íme pár a lakás hangulatosabbá tételéhez!


Olcsó fények
– irány az egy eurós boltok bármelyike és szerezz be egy-két doboz fehér vagy színes karácsonyfaégő sort. Ezeket bárhová felrakhatod – az ablak talán evidens, így talán a szomszédok is kedvet kapnak a díszítéshez és pár nap alatt az egész házat melegség járja majd át. Ha akad a lakásban bármiféle oszlop, vagy oszlopszerkezetű polcsor, ne habozz – rendkívül jól mutatnak a fények a könyvek és konyhai berendezés körül is!
Adventi koszorú rulez
– ez a hangulat elem alapvetően a gyertyák miatt fontos. Ha nem szeretnéd kivárni a vasárnapokat, amikor mindig egy újabbat gyújtasz meg, érdemes beszerezned pár teamécsest, amit elszórhatsz a lakásban. A koszorút díszítsd fahéjjal vagy fagyönggyel, így a karácsonyi illat garantáltan betölti majd a kecót.
Díszek minden mennyiségben
– egy gömb az ablak fölé, egy boa az ajtóra, egy-két angyalka az ablakokra és pár hópehely a csillára: voilá! Mintha a Mikulás workshopjába csöppentél volna!
A nagyi terítője
– a klasszikus asztal középeket már megfigyelhetted a szüleidnél, nagyszüleidnél. Dekorboltokban egy-két ezer forintért beszerezhetőek a modernebb, arany vagy ezüst mintával átszőtt, kisméretű terítők, amelyek igazán feldobják a konyhát! Ha esetleg ezeket kifejezetten nem szereted, karácsonyi szalvétákból a kínálat határtalan – az étkezésekhez már most használhatod is őket!
Betlehemi giccsparádé
– szerezz be egy mini betlehemest és állítsd fel egy hangulatos sarokban, vagy az egyik polcon. Akadnak vicces darabok, de ha a klasszikusok híve vagy, irány a karácsonyi vásár – ott tuti találsz az ízlésednek megfelelőt! 

Tetszett a cikk? Akkor csekkold az alábbiakat is!

Poénos ajándékok a pasidnak 
Csináld magad karácsony 3. 
Így díszítsd az ünnepi süteményt!