Ide menj korizni!

A téli sportok szezonjához hozzá tartozik egy jó kis jégkorizás is! Felsorolunk néhányat a legjobb helyek közül, ahol róhatod a köröket Budapesten! Korikat fel!

A legtöbb pályán van oktatás, élezés és korcsolyabérlés. Minden esetben javasoljuk a réteges öltözködést, de különösen a szabadtéri száguldozásokhoz!

Városligeti Műjégpálya

A város klasszikus jégpályája. Szabadtéri ugyan, de ezért kárpótol mindenkit a Városliget szépsége. Korosztálytól függetlenül mindenki imádja, 5 éves kortól vállalnak oktatást, hogy „élen” maradhass. Különféle rendezvényekbe is bele lehet botlani, jó hír, hogy hamarosan elkészül a slide park!

Eiffel Jégpálya

A Nyugati Pályaudvar mellett 600 négyzetméter a terület, ami kihasználható. December elejétől várja a látogatókat. Ha még csak bontogatod a szárnyaidat, ne aggódj! A helyszínen vállalnak oktatást is, valamint bérelhetsz korcsolyát, ha csak egy-egy alkalomról lenne szó. Ha élezésre van szükség, arra is van lehetőség, mindez a város központi helyén és mérsékelt árakon!


Marczibányi Jégpálya

Buda szívében vár a Marczibányi Sportcentrum jégpályája, ahol levezetheted fölös energiáidat. Folyamatos nyereményjátékokkal is jelentkeznek, ahol akár még a korizásod árát vagy a bérletedet is megnyerheted. Egy műanyag borítású, multifunkcionális beltéri pályán is lehetőség nyílik a korcsolyázásra. Ha megfáradtál, egy masszázs?

Óbudai Jégpark

Közönségjég használatára és oktatásra Óbudán is van lehetőség, szeptembertől a nagyobbik jégpályájuk is korcsolyázható! Van egyéni kiképzés, de ha másokkal is megosztanád a tanulás és a kezdeti nehézségek élményét, csoportos oktatásra is regisztrálhatsz! Olcsó bérletárak várnak, megéri kiváltani, ha rákaptál az ízére! Ráadásul ha úgy döntesz, szülinapi bulidat összekötnéd egy jó kis csúszkálással, megszervezik neked!

Budai Jégpálya

Éjszakai korizás a Széna téren? Naná! Minden szombaton este 22 órától éjfélig élvezheted a páratlan hangulatot! Ami nyáron a Sörkert, az télen a fedett jégpálya. A Városfal Vendéglőben finom fogásokkal töltheted fel magad. Érdemes törzsvendégkártyát váltani, hogy később egy csomó kedvezményt igénybe tudj venni.


Tetszett ez a cikk? Csekkold az alábbiakat is: