Autós üldözés az Árkádban

Több mint 20 éves kaszkadőr múltjával a filmes akciók világában otthonosan mozgó Kovalik József első nagyjátékfilmje, a Cop Mortem című krimi november végén debütál. Ebből az alkalomból a film készítői interaktív sajtótájékoztatót rendeznek a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpontban.

A film főbb szereplői  többek között Kamarás Ivánt, Seprenyi Lászlót, Anger Zsoltot, Gesztesi Károlyt, Szabó Győzőt, Ganxsta Zoleet láthatjuk. A történet hősei budapesti rendőrök, akik egy rituális gyilkosságsorozat tetteseit üldözik. A nyomozásban végletekig kimerült zsaruk egyszerre vadászok és vadak ebben a játszmában, az áldozatok ugyanis egytől-egyig rendőrök. Ebben a kiélezett helyzetben nem fogadják tárt karokkal a Londonból érkező Interpol ügynököt, John Holdont (Kamarás Iván), a sorozatgyilkosságok szakértőjét.


A film holnapi sajtótájékoztatóján látványos kaszkadőrbemutató lesz, autós, motoros és quados üldözések imitálásával. A film szereplői közül ott lesz  Ganxsta Zolee, Gáti Oszkár és Seprenyi László, akik az újságírók rendelkezésére állnak, hogy megválaszolják a kérdéseiket.


Késő délelőttől interaktív kaszkadőrprogram veszi kezdetét. A filmben használt kellékek, díszletek és fegyverek állítják ki, melyeket ki is lehet próbálni. Sőt, motorral és quaddal saját, rögtönzött üldözési jeleneteket is felvehetsz és közös képeket csinálhatsz a sztárokkal.