Hol nézd az EB-t?

Európa már forrong és tűkön ül. Bizony, a héten megkezdődik a foci EB, és már mindenki szabaddá tette magát a tétmeccsek időpontjára. Több mint negyven év után végre nekünk is van okunk izgulni, pláne hogy első megmérettetésünket sógorainkkal játsszuk. No de ha kicsi a lakás és együtt akartok drukkolni a hazaiakért, ideje körbelesni milyen lehetőségek is vannak. Nézzük, hova érdemes mennetek Budapesten!


Royal Tribune – Corinthia Hotel

Ha igazi eleganciára és kulturált szórakozásra vágytok, a Corinithia Hotel eddig is a legtökéletesebb választás volt. Idén viszont érdemes egyeztetni velük az UEFA ügyéről is, hiszen ki mondhatna nemet a burger & tapas kombóra és a korlátlan sör, bor és szóda ajánlatra? Ám ha efféle luxusra vágytok, ideje időben foglalni, hiszen limitáltak a férőhelyek.

Foglalás: +36 1 479 4800 | fandbcoordinator.budapest@corinthia.com


Futball Sziget

A Margit Sziget Atlétikai Centruma bizony magasra tette a lécet a meccsnézés tekintetébe. Rendes focipálya lelátóiról nézhetitek a meccset egy 144 négyzetméteres kivetítőn. A helyszínre mindegy 7000 ember fér be és az egész szezonban várják a foci szerelmeseit. Sőt, ha játszani szeretnétek a baráti társasággal pályát is foglalhattok vagy megmérkőzhettek másokkal – hogy teljes legyen az EB élménye.

További infókat itt találsz.


Buddha-bar

Az egész szezonra megnyílik a Buddha-bar Hotel nyári terasza is! Speciális EURO 2016 menüvel, koktélokkal és snackekkel várnak benneteket egészen július 10-ig. A stílus és elegancia itt is adott, ráadásul a belvárosi forgatagban az öt csillagos szálloda teraszán drukkolhatsz kedvenc csapatodért.

Foglalás: +36 1 799 73 02 | restaurant@buddhahotel.hu


Dürer Kert

Ha szeretitek a romkocsma hangulatot, de nincs kedvetek a belváros zajához, vár a Dürer Kert. Függőfotelek, roncsbusz és csocsó várnak benneteket a Városligetnél. Csak a 18.00-tól kezdődő meccseket közvetítik ugyan, de kárpótolnak hideg sörükkel, balkán grillel és tátra teával. Kell ennél jobb?

Az eseményt Facebookon itt találod meg.


Belvárosi Foci Mozi

A Szabadság-téren és a Tüskecsarnok parkolójában egyaránt vár benneteket a rendezvény. Óriás LED kivetítők, étel, ital és tömeg, ahogyan az kell. Nincs hova mennetek? Elfelejtettetek foglalni, vagy nem jött be a lefoglalt hely? Itt a helyetek! Lessétek meg milyen volt a hangulat a legizgalmasabb meccseken!