Hétvégi programajánló // Július 29-31

Ismét itt a hétvége! Ha még nem tudod, mivel töltsd el az előtted álló két és fél napot, akkor olvass tovább és jegyzetelj, biztosan találni fogsz valami kedvedre valót! 


FRIDAY w/ Palotai @ A38


péntek 17:00

Indítsd július utolsó hétvégéjét az A38 hajó tetőteraszán és ringasd át magad az éjszakába hűsítő koktélokat szürcsölgetve (egyet fizetsz kettőt kapsz!), vérpezsdítő jungle és liquid drum and bass dallamokra pattogva a Bladerunnaz csapat folyópartisorozatán! A zenét Palotai, Incident és R.O.N. fogják szolgáltatni. A belépés ingyenes! Facebook esemény.


SZITU @ Corvin Club


péntek 18:00

Mi a SZITU? – ez a kérdés, mikor indul egy nehéz hét után a hétvége, mikor végre pénteken délután összefutsz a barátokkal és belekortyolsz az első hideg italodba. SZITU? – pénteki meló után édes a lazulás Budapest legnagyobb tetőteraszán, mely épp most kapott új külsőt, ahol este 11-ig szól az igazi house a hangszórókból. A lemezjátszó mögött Andras Bader és Nigel Sorter váltják egymást. Beugró 500 forint! Facebook esemény.


Művészetek Völgye


péntektől vasárnapig

A megszámlálhatatlan fellépő között saját helyszínt kap idén Harcsa Veronika, a Modern Art Orchestra, akik Hoboval karöltve töltik meg udvarukat,  és a Kaláka is. A fellépők között lesznek: Palya Bea, Lajkó Félix, a Hiperkarma, a The Kolin, az Ocho Macho, az Elefánt, a Kiscsillag, az Irie Maffia, a FIRKIN, a Brains, a Paddy and the Rats.

Indul a Völgytábor, valamint csatlakozik a fesztiválhoz a BIDF (Budapest International Documentary Festival) csapata, akik a legjobb és legfrissebb dokumentumfilmeket hozzák Magyarországra.

A rengeteg kulturális program mellett nem szabad megfeledkezni a gasztronómiáról sem, helyi finomságok várnak minden éhes vendéget a kifőzdékben, de helyi készítésű pálinkákat is kóstolhatunk. 2016-ban is lesznek zöld előadások, workshopok, filmvetítések, élménytúrák a gyönyörű környéken. Facebook esemény.


CityMatiné s05e05 – Peepshow at the Valhallha


szombat 10:00

A globális felmelegedés hatására évről évre bukkannak elő olyan rúnakövek a hó fogságából, melyek egy bizonyos napot emlegetnek. Azt a napot, mikor is a halandók betekintést nyerhetnek még életükben, mi is folyik a Valhallában.
Brit és norvég tudósok megállapították, hogy ez a nap közelebb van, mint gondolnánk. Július 30-án, Csillebércen a föld és a víz találkozásánál megnyílik a kapu a Föld és Asgard között, szabad utat engedve a viking hősöknek, hogy visszatérhessenek és a technósoknak, hogy későbbi otthonukba betekinthessenek. Fellép a Magyarországon először játszó Daniel Sanchez Barcelonából, DJ Sobek, Captain Knuckles, Monolit és Collective Machine. Beugró délig 1000 HUF, dél és kettő között 2000 HUF, kettőtől este 10-ig pedig 3000 HUF. Facebook esemény.


Péterfy Bori & Love Band @ Budapest Park


szombat 19:00

A fesztiválhangulatú Budapest Park ad helyet Péterfy Boriék legújabb lemezbemutató koncertjének: a Szédülés névre keresztelt albumot a Fran Palermo alternatív rockbanda fellépése után prezentálja majd a színész-énekesnő és csapata a közönségnek, akik legutóbb tavaly júniusban léptek fel ugyanezen a színpadon. A beugró 3000 HUF! Facebook esemény.


2GETHER w/ Budai & Tommyboy @ Track Terrace

szombat 22:30

A régen várt nyári all night long a megújult Track Terrace-on, egy nagyon speciális vendég közreműködésével! A reggelig tartó bulin a házigazda DJ Budai a magyar house egyik kikerülhetetlen alakját, Tommyboyt fogja vendégül látni, hogy a deep zenéhez könnyedebb dallamok is vegyüljenek. Belépő éjfélig 2000, utána 2500 HUF. Facebook esemény.


Naplementés SUP túra


vasárnap 18:00

Evezz egy jót és nézd meg a vízről július utolsó naplementéjét! Kánikula várható és tükörsima víz, gyönyörű fények, a túra végén pedig egy kellemes fröccs a Római-parton a Napbácsinál vagy a Felliniben. Indulás a Királyok útja 31-31. szám alól, a vízen töltött idő kb. 2 óra lesz. Részvételi díj 5000 HUF, jelentkezni pedig az esemény Facebook oldalán vagy emailben tudtok: kiralydavid@naturelle.hu. A maximális létszám 10 fő, úgyhogy igyekezzetek!


Sunday Sessions @ A38

vasárnap 16:00

Zárd a hetet stílusosan! Vasárnap délután DJ Palotai válogat nektek a legjobb zenéiből a csodás dunai panoráma és a hűsítő italok mellé, az A38 orrteraszán. A belépés ingyenes, a felhőtlen hangulat pedig garantált! Facebook esemény.


Cinébar // Hair @ PONTOON


vasárnap 20:30

A PONTOON és a Budapest Rooftop Cinema össznépi popcornozásra invitál a Lánchíd lábához! A Hair Miloš Forman cseh filmrendező 1979-ben bemutatott világhírű alkotása, amely az azonos című musical alapján készült, s a hippikorszak „nagy passiójává” vált. Főszerepet kap benne a zene, a tánc, a szerelem, a szabadság, és a vietnami háború elleni tiltakozás. Belépő nincs! Facebook esemény.


Napozó + Secret Cinema: RocknRolla

vasárnap 21:00

Lazíts rá a jövő hétre és vezesd le az egésznapos csillebérci fürdőzést Guy Ritchie egyik remekével, a 2008-as RocknRollával! Fetrengő jegy: 1000 HUF. Facebook esemény.