FUNZINE Valentin Party – Hello, ismered Bobot?!

Benne vagy egy kis Valentin napi őrületben? Február 14-én a FUNZINE  remek alkalmat biztosít arra, hogy megünnepeld a szerelmet, akkor is, ha már rátaláltál a szerelmedre, de akkor, ha még csak keresed az Igazit.

A FUNZINE mindig is büszke volt jelmezbáljaira, de elérkezettnek láttuk az időt, hogy kipróbáljunk valami újat. A kapcsolatokon, a Nagy Ő-n, de legalábbis egy pót Nagy Ő-n, és a boldogan élünk, míg meg nem halunk frázison tűnődve azt jutott az eszünkbe, hogy segítünk nektek rálelni a szerelemre. Ezért idén, a tradicionális farsangi maszkabál helyett, egy fergeteges, fantasztikus meglepetések tartogató Valentin-napi bulit szervezünk Nektek!

A FUNZINE mindenkit szeretne megajándékozni ezen a bulin. Aki párral érkezik és azt is, aki a buliban ismerkedne szívesen.

Pároknak:

Ha párkapcsolatban éltek csak annyit kell tennetek, hogy eljöttök a FUNZINE Valentine-napi partijára. Ha így döntötök, regiszráljatok  a cikk végén található gomb segítségével.  Február 14-én kilenckor gyertek a BOB-ba, ahol érkezéskor egy matricát kaptok, amellyel átvehetitek a nektek járó Valentin-napi koktélt és koccinthattok szerelmetekre. Majd kezdődhet a mulatság, és izgulhattok éjfélig hogy megnyeritek-e valamelyik mesés ajándékunkat. Talán egy wellness hétvégét, esetleg egy kétszemélyes vacsora meghívást, vagy egy tesztvezetést?

Egyedülállóknak:

Akkor is szerettel  várunk, ha még nem találtad meg a nagy Ő-t. Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz, csinosan felöltözöl és eljössz. Ha férfi vagy hoszteszeinktől matricát kapsz. Ha úgy érzed, hogy megtaláltad  az igazit, győzd meg arról, hogy viselje a tőled kapott matricát, majd menjetek el a bárpulthoz, kérjétek a kifejezetten erre a napra készített koktélt, és köszöntsétek bimbódzó szerelmeteket. Ha egész este kitartotok egymás mellett, akkor részt vehettek a sorsoláson, és megnyerhetitek fantasztikus ajándékaink egyikét.