Gourmet Szilveszter a Corinthiában

A Corinthia Hotel Budapest egyedülálló programokkal készül az év utolsó napjára. 2015 Szilveszter éjszakáján lenyűgöző hatfogásos gálavacsorával, exkluzív show műsorral és izgalmas tombolával várja vendégeit, akik a szálloda 1896-os alapítása óta pompázó báltermében tölthetik el ezt a különleges estét.

A mozinak szentelt estén a zenés, táncos performanszokat, magával ragadó játékokat és lézershowt megelőzően különleges üdvözlőital fogadja az érkezőket, de az éjféli koccintást követően is számtalan gourmet meglepetés várja a résztvevőket.

Akik a svédasztalos vacsorákat kedvelik, azok számára a Corinthia Hotel Budapest Michelin Guide ajánlású Brasserie & Atrium étterme ígér feledhetetlen Szilvesztert. Bolyki Péter Executive Chef ínycsiklandó Angus steak-kel, lazaccal, osztrigával, kaviárral, garnélarákkal színesített ételsorral készül, miközben a Csicsó band vérpezsdítő dallamai garantáltan táncra csábítják a vendégeket.

Megéri az újév első napját is ebben a mesés szállodában tölteni: január 1-én a Szerencsehozó Brunch alkalmával a szilveszteri önfeledt ünneplést követően, üdítően könnyű és egészséges fogásokkal készül a Brasserie & Atrium étterem. Az elmaradhatatlan Royal lencseleves gazdag ízvilágú, teföllel hűsített, üdén citromos zamatával évről évre ámulatba ejti a hagyományos újévi fogások szerelmeseit. A város legkiválóbb sushi és sashimi válogatása által megelevenednek a Távol-Kelet mesés ízei, a Royal desszertek és cupcake-ek széles választéka pedig biztosan édes kísértésbe ejti a vendégeket.

Az ünnepi ajánlatokról további információk ITT.