A Csokoládémúzeum januárban túrákkal csábítja az édesszájúakat a 16. kerületbe. Ha szereted a „kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon”, akkor a Csokoládé Múzeumban tobzódhatsz.
Januárban a praliné túra ígéretesnek tűnik. Mindjárt az elején marcipán vagy csoki darabot áztathatsz a csoki szökőkútban, majd gyorsan el is tüntetheted. Ha nem ringat el túlságosan az élmény, csokis történeteket hallgathatsz, miközben az 1920-as évek stílusában berendezett kirakatrészleteket bámulhatsz. Ha ennél is többre vágysz, a fejedelmi túrán saját gyártású csokoládét is hazavihetsz, sütizhetsz és teakülönlegességeket iszogathatsz, de szigorúan csak a csoki kóstolgatás után – hogy legyen mit lemozogni februárban…