Gasztronómiai utazás Kínába

A Buddha-Bar tematikus összeállításai most Kínába repítik az ínyenceket, február 20-ig ugyanis az ázsiai ország ízei várják a kalandvágyó vendégeket. 


Februárban a kelet-ázsiai országé a főszerep: a kínai konyha rendkívül gazdag különleges és titokzatos fűszerekben, olyan hozzávalókban, melyek valóban emlékezetessé tesznek egy-egy összeállítást. Természetesen mindezt a Buddha-Bar jellegzetesen kifinomult stílusában!

Ha igazi gourmet vagy, kezdd a csodás gasztronómiai körutad a sárgafarkú lepényhal, ananász és édes-savanyú öntet karakterisztikus kompozíciójával , ha pedig kevésbé extrém előételre vágynál, a csirkés és libamájas dim sum thai bazsalikommal kiváló kezdete lehet egy izgalmas estének. Ezt a fogást azok is értékelni fogják, akik nem rajonganak kimondottan az ázsiai ízekért!

Egy hűvös, esős napot rendkívül felpörgethet egy tál meleg, fűszeres Wonton leves tenger gyümölcseivel és zöldségekkel: igazi különlegesség, ízkavalkád, mely már az első kóstolásnál magával ragad.

Főételként a vörös sügér curry ázsiai citromfűvel és galangával vagy a pirított kacsahús csíkok különféle csírákkal és roti palacsintával kerülhet asztalunkra – a sügér és a curry tökéletes harmóniát alkot, a kacsahús omlós, ízes falatkái pedig első ránézése is csábítónak tűnnek. A várt hatás természetesen nem marad el!

Ha azt gondolnánk, hogy most már semmi sem szárnyalhatja túl az eddig kóstoltakat – nos, a Buddha-Bar mindig képes felülmúlni várakozásainkat! A kínai tematikus hét desszertje, a kókuszos és sajttortás gombócokból álló édesség valami olyasmi, aminél ínycsiklandóbbat a kókusz szerelmesei sem kívánni, sem elképzelni nem tudnának. A gyümölcsökkel tálalt desszert könnyed, krémes és méltó befejezése egy mesés vacsorának.

Tapasztald meg az ízek extázisát február 20-ig a Buddha-Bar étteremben: kóstold meg Ázsia egy darabját a legelegánsabb kivitelezésben!

További információ és asztalfoglalás:

06 1 799 7302 · restaurant@buddhabarhotel.hu