Fürdőzz szerelmeddel a Gellértben!

Május első szombatjával új kor köszöntött be a Gellért Fürdő életében: már nemcsak vasárnap, hanem szombaton is koedukált mindkét termál részleg, és ez csak egy az újdonságok közül.Megnyílnak a férfi termál részleg termei, és ezentúl szombatonként a hölgyek is megcsodálhatják a közel 100 éves, szecessziós díszítéseket.

Februártól már a frissen felújított termál díszkádba is merülhetsz, ha távol akarsz lenni a többiektől, intimebb környezetben. A két órás fürdőzést szaunával, pezsgővel és gyümölcstállal egészítik ki, úgyhogy ez a pakk ideális ajándék, ha el akarod kápráztatni a szerelmedet.

Újdonság, hogy májustól már a Gellértben is rendeznek szauna szeánszokat: a szaunamesterek különféle aromákkal és bedörzsölésekkel várják a vendégeket, így aztán mindenki könnyen választhat ízlésének illetve esetleges betegségének megfelelő ellazulást.

A Gellért nappali kórházához kapcsolódó sókamra mostantól a fürdő vendégei számára is nyitott, az allergiaszezon kezdetén vagy kisebb tüdőproblémák esetén érdemes kipróbálni ezt a természetes és igen hatékony gyógymódot.

Ha pedig igazi VIP-figyelemre vágysz, érdemes ellátogatnod a fürdő emeletére: az új masszázshelyiségben 60 perces kezelésben lehet részed, ahol nemcsak a test, hanem a lélek egészségére is figyelnek.