FUNZINE Wishes // Jókívánságok

A FUNZINE csapata idén sem feledkezett meg azokról az emberekről, akik nélkül tényleg mit sem érne az egész! Kedves olvasók, fogadjátok szeretettel ünnepi jókívánságainkat! 

Petra: Mindenkinek fogyózásban sikeres boldog újévet kívánok!

Kriszta: Semmiképpen se veszítsd el a humorérzékedet! Az illúzió minden örömök legfontosabbika!

Ádám: Adni kézhez álló feladat mindenkinek, méghozzá olyan, amit akkor is érdemes végezni, amikor éppen nincs karácsony. Úgyhogy adj örömet, boldogságot, szeretetet, és minden más inspirációs Facebook-idézetbe illő főnevet! Kellemes ünnepeket és egy erős évet kívánok mindenkinek – olyat, ami akár egy Oscar-díjas film cselekménye is lehetne! Kamera forog!

Barbi: A valódi siker csak azokat találja meg, akik tényleg készen állnak rá. Mindig légy bátor és soha ne ijedj meg semmilyen új feladattól sem! Boldog karácsonyt és boldog új évet kívánokat!

Ági: Kellemes ünnepeket és egy eseményekben gazdag újévet kívánok mind a FUNZINE folyamatosan növekvő olvasótáborának, mind az ügyfeleimnek!

Dóri: Mindenkinek azt kívánom, hogy tudjunk lassítani a tempón, körül nézni és örülni annak, amink van: lehetőségek, ajándékok és leginkább emberek, akik szeretnek minket és akiket mi is szerethetünk.

Szilvi: Mi mást is kívánnék mint napsütést és boldogságot mindenkinek! Boldog karácsonyt és boldog újévet mindenkinek!

Zoli: Legyen veletek az erő 2016-ban is!

Vera: Egy kis mosoly, kedves szavak, egy csipetnyi szeretet, egy apró ajándék és rengeteg jókívánság a jövő évre: ettől lesz boldog a karácsonyunk és szép az újévünk!

Kriszti: Légy önmagad és az erő is veled lesz!

Imola: Nem kívánok senkinek se különösebben nagy dolgot. Mindenki, amennyire tud, legyen boldog. Érje el, ki mit szeretne, s ha elérte, többre vágyjon, s megint többre. Tiszta szívből ezt kívánom.

Marci: Nehezebb önmagadnak lenni, mint bárki másnak. Szokj hozzá a medvéhez a hátad mögött, tanulj meg a hibáiddal együtt élni és mindig igyekezz megtenni azt, amitől a leginkább félsz. Ne feledd, minden szép dolog mögött rengeteg erőfeszítés, csalódás és kitartás van!

Saci: Hamarosan egy új év veszi kezdetét: remélem mindenki készen áll még több mókára, kalandra és remek élményekre! Boldog újévet!

Máté: Úgy hulljon rád a szerencse mint lyukas zsákból a lencse! Pápiripú!

Viki: Engedd el a múltat és kezdd az évet tiszta lappal. Bocsáss meg mindenkinek aki valamivel is megbántott téged, és közeledj minden új ember felé tárt karokkal. Szeress mindenkit ezen a bolygón, legfőképpen önmagadat!