Forró kedvezményekkel indul a nyár: kuponnapok az ÁRKÁD-ban

A nyár az év legfelszabadultabb időszaka. Utazás, fesztiválok, és ezerféle szabadtéri program. Természetesen minden alkalommal más-más módon szeretnénk megmutatni önmagunkat. Senki nem kívánhatja tőlünk, hogy a tavalyi szezon szettjeivel vágjunk neki a kánikulának. A nyár első néhány hete tehát jó eséllyel a gardróbfrissítésről szól majd.

Nem vagyunk egyformák. Van aki előre pontos listát készít ruhatára felfrissítéséhez, van, aki inkább hagyja, hogy a színek, anyagok és fazonok kavalkádja az üzletben inspirálják. Akármelyik típusba is tartozunk azonban, egy biztos: jól járni mindenki szeret. Mert bár mindannyian szívesen indulunk vásárlókörútra, 20-40% kedvezménnyel megvenni ugyanazokat a darabokat még fantasztikusabb érzés!

Az Örs vezér téri bevásárlóközpontban évszakról-évszakra megrendezésre kerülnek az ÁRKÁD saját szervezésű kuponnapjai. Legközelebb június 8. és 12. között élhetünk a több mint 100 kupon nyújtotta kedvezményekkel. Az 5 napos akciódömping nem csak a divatrajongóknak kínál kihagyhatatlan lehetőségeket, hiszen az élelmiszerektől kezdve, a műszaki cikkeken át a sportcikkekig, rengeteg dolgot jóval olcsóbban szerezhetünk meg. Számos vendéglátóhely is kedvezményekkel várja a látogatókat, így a vásárlás fáradalmait akár helyben kipihenhetjük.

Hol találod a kuponokat?

Töltsd le a kuponokat a bevásárlóközpont honlapjáról, nyomtasd ki őket és irány az ÁRKÁD! Akkor is megkaphatod kuponjaidat, ha hirtelen kap el a vásárlási hév, mert a kihelyezett kuponnyomtató standnál azonnal átveheted a kedvezményes szelvényeket.

Indítsd az ÁRKÁD Kuponnapokkal a nyarat június 8. és 12. között!