Több idén indult sikersorozat is folytatódik

Az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy lesz 2. évada a Westworld című saját gyártású sorozatnának, mely pillanatok alatt hódította meg a világot. A széria a science-fiction, a western és az akciófilm elemeit ötvözi, a mesterséges értelem hajnalán játszódik, és a bűnbeesés evolúcióját mutatja be.

A vígjátéksorozatok kedvelőinek is jó hírrel szolgált a csatorna, az Insecure és a Divorce is folytatódik.


Eddig a Westworldöt epizódonként átlagosan 11,7 millióan izgulták végig. A Válás (Divorce) 4,4 millió, a Bizonytalan (Insecure) pedig 3,2 millió nézőt vonz átlagosan részenként.  Casey Bloys programigazgató szerint mindhárom sorozat a várt számokat hozza, és most 10-10 új részt rendeltek meg a készítőiktől.

Az HBO jövőre két minisorozatot mutat be: az egyik az Európában már futó, a Skyjal és a Canal+ csatornával közös Az ifjú pápa lesz, a másik pedig a Big Little Lies című vígjátéksorozat, Nicole Kidmannel és Reese Witherspoonnal a főszerepben. Februárban pedig a Wire alkotója, David Simon új sorozata indul majd (The Deuce), amely a hetvenes évek pornóipari robbanását meséli el – írja a comment.blog.hu.