Film hírek a nagyvilágból

Összeállításunkból megtudhatod, hogy miért szakított Kirk kapitány a kedvesével, hogy továbbra is lesz trutymó a tini nindszákban, illetve azt, hogy jó útra tér-e Michelle Rodriguez.


Óriásit csalódott a sztárrendező

Michael Bay talán annyiban hasonlítható Don Vito Corleonéhez, azaz a Keresztapához, hogy ritkán szoktak neki nemet mondani, és aki így tesz, később az is megbánja. Mégis akadt, aki csalódást okozott neki. Bay olyan jól összebarátkozott Dwayne Johnsonnal új filmje, a Pain & Gain forgatásán, hogy felajánlotta neki: legyen következő szuperprodukciója, a Transformers 4 főszereplője. A felkérést azonban Johnson más elfoglaltságai miatt kénytelen volt visszautasítani, így kapta meg a főszerepet a Pain & Gain másik sztárja, Mark Wahlberg. Minderről Johnson a Twitteren számolt be rajongóinak.

Eltűnik és megjavul a legszexibb latina

Hamarosan a mozikba kerül a Halálos iramban régóta várt hatodik része, benne a szexi Michelle Rodriguezzel, akit érdemes lesz jól megfigyelni, mert egy ideig nem fog felbukkanni a vásznon. Legalábbis ezt ígéri. A 34 éves színésznőnek ugyanis régóta ambíciója az írás meg a rendezés, és úgy érzi, most jött el az ideje annak, hogy átkerüljön a kamera másik oldalára. „Tizenhárom éve várok erre a pillanatra, és roppant nehéz volt kibírni” – árulja el legújabb interjújában.

Azt sem titkolja, hogy korábbi rendőrségi ügyei miatt is úgy érzi, ideje kicsit visszavenni a tempóból. Többször letartóztatták ittas vezetés, cserbenhagyásos gázolás, jogosítvány nélküli vezetés, majd a próbaidőre bocsátás előírásainak megsértése miatt. Öt éve csak azért úszta meg a börtönt, mert túlzsúfoltság miatt hazaküldték, mivel alacsony kockázatú elítéltnek számított.

„Hát igen, voltak rossz pillanataim. Keményen buliztam, és ezt mindenki tudja is – mereng a színésznő. – De azt hiszem, fejlődöm. Amikor megint olyanom van, hogy irány Ibizára bulizni, megszólal egy belső hang: nem, itthon maradsz és írsz.”

A rendkívül népszerű színésznő tervezett visszavonulása gondot okozhat a Halálos iramban 7 című produkciónak, amelynek forgatása most nyáron kezdődik. Pedig Michelle karakterét, Lettyt direkt a rajongók kedvéért támasztották fel.

http://youtu.be/pyDS7bQcWLo

Szakított a Star Trek Kirk kapitánya

Egy évig sem tartott Chris Pine és Dominique Piek fürdőruhamodell románca. A 32 éves színész és a 27 éves dél-afrikai bombázó nem verte nagydobra kapcsolatát: tavaly májusban mutatkoztak először, utoljára pedig decemberben látták őket együtt a Los Angeles-i repülőtéren. Állítólag a munka miatt mentek szét, mivel szinte alig látták egymást, és úgy gondolták, Skype-on együtt élni azért mégsem az igazi. Chris Pine mostanában végképp nem ér rá, hiszen a Star Trek Kirk kapitányaként egy pillanat szabadideje nincs az új szuperfilm, a Sötétéségben – Star Trek promóciója miatt. Jelenleg éppen Berlinben tartózkodik az egész stábbal együtt az ottani premieren.

http://youtu.be/voBY52UeBsg

A trutymóból nem engednek a nindzsa teknőcök alkotói

Hatalmas örömöt okozott a tini nindzsa teknőcök rajongóinak, hogy az új mozifilm hősei nem idegen lények lesznek, hanem mutánsok, ahogyan a sorozat hagyományaihoz illik. Ez azt jelenti, hogy az alkotók meghajoltak a rajongók akarata előtt, korábban ugyanis űrlényekként képzelték el a páncélos harcosokat. Egy dologból azonban nem engednek. A varázserejű trutymó, amely a történet középpontjában áll, továbbra is az űrből származik. Amúgy ez az eredeti koncepcióban is így szerepel, de szerettek volna csavarni rajta egy kicsit.

A rajongók ezek után vérszemet kaptak, és azt szeretnék, hogy a film rendezője, Michael Bay a női főszereplőt, Megan Foxot is rakja ki a filmből, hiszen egyszer már a Transformers-sorozatból is sikerült kiebrudalnia. Ez persze csak hiú ábránd, mert a film forgatása már elkezdődött