Ezt vedd a Férfinak karácsonyra

Nem tudod mit vegyél a bátyádnak, öcsédnek, férjednek, apádnak, barátodnak, szeretődnek, vőlegényednek, unokatestvérednek vagy kollégádnak? Bárkinek, aki hímnemű? Válogatásunkban megmutatjuk, minek is örülhet ma egy férfi. Tudjuk, kicsit sztereotip. De legalább nem nyúlsz mellé!

Bármi a BP-ből


Van a menőség és vannak a BP termékei. Na most a kettő között van egy óriási relációs jel, ami bizony a BP felé nyílik. Ha az ajándékozott szereti a divatot, megőrül a minőségi és kirívó termékekért és nem fél bátrabban öltözködni, a BP shop a legjobb hely arra, hogy ajándékot vegyél neki. Apró ajándéknak tökéletes lehet egy-egy kiegészítő, de egy Macskafogós pulóver vagy egy sportos dizájner óra is olyan meglepetés lehet, amitől könnyen lehetünk az ünnepi időszak legjobb ajándékozója.

Egy jó bor a Drop Shopból


Ha borrajongóval állunk szemben és még véletlenül sem akarunk kínos helyzetbe kerülni a választott minőség miatt, no meg el akarjuk kerülni azt a laza kerülőutat is hogy „majd veszek valami Tokajit, annak mindenki örül” nézzünk szét a Drop Shopban, ahol a borkultúrájukról híres országok legjobb nedűit vehetjük meg. Ha akarunk, mélyen a zsebünkbe is nyúlhatunk, ám az is tökéletes borokat találhat, aki néhány ezresnél nem szeretne többet szánni a hét és fél deciliternyi gyönyörre.

Orlai bérlet


Bagoly és cica, Amadeus, A folyón túl Itália, Hitted volna?, Római vakáció, A szín hídjai, Piaf, Ez a hely, A nagy négyes, Gyógyír északi szélre… Ezek közül a nagyszerű előadások közül válogathatunk az Orlai Produkciós Iroda bérletét megvásárolva. A három kategóriában található bérlet 3 előadásra jogosít fel minket, így nyugodtan vehetünk többet is, hogy minél többször tudjunk elmenekülni a világ zaja elől a Belvárosi Színházba. Ráadásul jövőre is ígéretes darabok jönnek. Egy szót mondunk, nagy lelkesedés lesz belőle: Hair.

Egy YKRA táska


Bár egyre inkább tartunk abba az üdvös irányba, hogy mindenünk elfér egy darab okostelefonon, a pénztárca, okiratok, könyvek, újságok – mert azért kicsit még mindig a print forma a hangulatosabb – vagy akár szerződések és iratok máig egy táskáért kiáltanak. De akkor már nem mindegy milyen táskáért! Ha olyan ajándékot szeretnénk, ami praktikus, ráadásul olyannyira egyedi, hogy biztosan nem jön velünk szembe az utcán, az YKRA kézzel készített, egyedi és őrjítően dekoratív táskái tökéletesek lesznek a fa alá.

Egy különleges sör a különleges Sörök Boltjából


Külön karácsonyi ötletekkel is készül vásárlói számára a Különleges Sörök Boltja, ahol – kapaszkodjatok meg – különleges söröket árulnak. Bár első furcsa gondolat lehet sört ajándékozni, ne Arany Ászokban gondolkozzunk, hanem különleges sörcsomagokban, gyümölcsös sörökben, kézműves sörökben és olyan márkákban, amikkel ritkán találkozhat az ember, vagy még egyáltalán nem is találkozott velük. Ha valaki szereti a sört és kicsit ért is hozzá, az itt megvásárolt ajándéktól garantáltan felfelé fog gördülni a szája.

Bármi a Remember The Liontól


Személyre szabott , minőségi bőrtokok okostelefonra, tabletre, netbookra és laptopra, betonból készült világító okostelefontöltő, névjegykártya- és bankkártyatartók… Csupa olyan kiegészítő amivel egy üzletember ki tud tűnni a tömegből és melyek mégis határozott, letisztult eleganciát és minőséget képviselnek. A Remember The Lion fiúival már mi is készítettünk interjút, akkor teljesen el is bűvöltek minket, titeket pedig könnyedén meggyőzhetnek. Támogasd a magyar designt és vásárolj minőséget!

Egy könyv a Mai Manó Házból


A 100 éves Mai Manó Ház félemeleti kisgalériáján hazai és külföldi fotóművészek albumait, képeslapjait és eredeti fényképeit vásárolhatjuk meg, illetve katalógusokra, szakkönyvekre, ritkaságokra és folyóiratokra is szert tehetünk. Ha tudjuk, hogy az illető oda van a jó fotókért, szeret ellapozgatni egy jó könyvet egy pohár bor mellett és fontosnak tartja, hogy mi van a polcán a nappaliban, irány a Mai Manó Ház könyvesboltja, ahol speciálisabb kéréseinket is meghallgatják.

Parfüm Zólyomitól


„A világ legszebb parfümjei Zólyomi Zsolt válogatásában.” – Ennyi és nem több áll a La parfume leírásában és valójában nem is kell több. Tényleg a világ legjobb és legszebb parfümjeit vásárolhatjuk meg, egy illattal, amit kiválasztottunk egész nap magán viselhet pedig talán nagyobb és szebb ajándék nincs is. Ha parfümét nem mernénk venni, ajánljuk az illatgyertyákat és szappanokat is. Egy biztos, ha Zólyominál vásárolunk, csak nemes ajándékra tehetünk szert.

Müpa bérlet


18 bérletet kínál a 2014-15-ös évadra a Müpa – az évad művésze Ránk Dezső, az évad együttese pedig az Amadinda lesz, őket 3-3 koncerttel ünnepelhetjük, bérlet természetesen ezekre is szól. Idén is visszatér a Wagner-bérlet, a Matinékoncertek két sorozata, a Kamarakincsek és a Zenekari páholy exkluzív kínálata. A kínálat olyannyira színes és gazdag, hogy mindenki találhat magának, vagy persze az ajándékozottnak tetsző programkínálatot, ami egy egész évadra ellátja majd a szerencsés kultúrakedvelőt programmal.

Solar Robot


Emlékeztek, hogy a cikk elején a menőségről beszéltünk? Na, most hogy a cikk végére értünk, dobjunk össze egy keretes szerkezetet és beszéljünk újra a menőségről. Kolléganőnk mutatta és mindenki beleszeretett. Mindenkinek kell. A Solar Robotot 14 fajta módon szerelheted össze, megy földön, vízen és napelemmel működik. Brutálisan menő és jó és fantasztikus.