Ez a hétvége sem fog unalmasan telni

Ismét elhoztuk neked a legmenőbb hétvégi programokat. Ezúttal nem korlátoztuk magunkat a fővárosra…


Jógázni menő

Főleg a lezárt Szabadság hídon. Mint kiderült, előnye is van annak, hogy nem közlekednek a 47-es, 49-es villamosok, így ugyanis teljesen meglepő dolgokra használhatjuk az útszakaszt. Például jógázhatunk rajta, ma este.

További részletek az esemény Facebook oldalán.

Ha  nagyon megtetszett neked a testmozgás, akkor próbáld ki a Samsara féle pszichedelikus jógát is.

Sőt, ahogy  az előző hetekben, úgy ezen a hétvégén is reggeli jógával vár a Napozó. Ideje elkezdeni a bemelegítést, nem gondolod?


A hétvégeelindító

Péntek estén bízd a PONTOON-ra magad, akik tökéletesen értenek hozzá, hogyan hozzanak hangulatba. Most például a Cadicet és a BA10-et hozzák el a közönségnek.


Ha szombat, akkor Hiperkarma

Méghozzá az együttes egy lemezbemutató koncertjét élvezheted a hétvégén, az egyik kedves helyünkön, a Budapest Parkban. Két új számot, és egy Quimby feldolgozást is most hallhatsz először a fiúktól. A vendégfellépő Margaret Island szintén mindent megtesz, hogy elmerülj a sör és zenemámorban.


Nekünk a Balaton a riviéra – Balaton Sound

A Balaton leghatalmasabb bulija egészen vasárnap estig várja a bulizni vágyókat. A fesztivál első napján Macklemore szórakoztatta a partisereget, méghozzá egy magyar focimezt viselve. Jön még Chris Brown, Martin Garrix és Martin Solveig is, úgyhogy érdemes lesz leruccanod a Balatonra a hétvégén.

…és ha már a legnagyobb tavunknál vagy, ne felejts el részt venni a szombaton megrendezett első Gumimatrac Találkozóról sem. Teljesen mindegy, milyen piros vagy pöttyös, új, vagy a szomszédtól kérted kölcsön, egy a lényeg: csobbanj a többi gumimatracossal egyszerre a vízben. További részleteket itt találsz az eseményről.


Kultúrából sosem sok(k) – Lenni, vagy nem lenni?

A választ megtalálod Gyulán, a Shakespeare Fesztiválon. A július 7-től 17-ig tartó programon a drámaíró legnépszerűbb műveivel találkozhatsz, amik, mint tudjuk jól, megunhatatlan darabok.

További információkért kattints ide.

Ha nem bírsz betelni az angol pennaforgatóval, akkor akár a Tokaji Fesztiválkatlan szervezésében is megnézheted a Rómeó és Júliát. Erről a fellépésről itt találsz részleteket.


Valami véget ér…

Méghozzá az EB, méghozzá vasárnap. Nálunk arra is találsz tippeket, honnan érdemes nézned az EB-t, de arra is, hogy mit csinálj, ha ki akarod zárni a bajnokságot az életedből.