Expresso Café – Mozgatható minőség, ahol kávé a kávé

Képzeljünk el egy mozgatható, egyszerű árammal működő totemoszlopot, amiből percek alatt kávéház alakítható ki, ráadásul olyan, ami a legminőségibb kávéval szolgál – Nagy Dávid ezt a fantáziát valósította meg.

Méghozzá óriási sikerrel, hiszen bár az Expresso Cafék csak két hónapja kezdték el meghódítani Budapestet, már most három üzemel belőlük, az EMKE irodaházban, a Van Gogh kiállításon és a MOM Parkban.

A fehér és fekete, szabályos háromszög formáján alapuló látványkávéháznak egyszerűen egy 220-as bemenetre van szüksége ahhoz, hogy a minőséget garantáló Has Bean kávékból olyan forró italt főzzön le nekünk, amit a Tamp & Pull kávéházakban már megszokhattunk, hasonló kínálattal is, nem elfelejtkezve az alternatív kávékról.

Bár az Expresso Café egyik célja az emberek gyors kiszolgálása, ettől függetlenül nem felejtették el – és nem is engedik elfelejteni – hogy a kávéfőzés szépségét nem lehet  figyelmen kívül hagyni. Éppen ezért itt nem dugják egy pult mögé a baristákat, hanem a vásárló előtt fő le a kávé vagy készül el a hab.

Az ipari mosogatógéppel, ivó- és szennyvízrendeszerrel, vízszűrővel, bojlerrel és hűtővel is ellátott mozgatható Express Cafék előtt Nagy Dávid reményei szerint előtt nagy jövő áll – szeretnének egy olyan franchise rendszert kialakítani, amiben akár egy a kávékhoz nem mindenképpen értő cipész is nyithatna egy olyan kávéházat, ahol a minőség a legfontosabb és ahol tényleg kávé a kávé.

Az Expresso Café Facebook-oldalát ITT találhatod meg, hivatalos oldalát pedig ITT!

 

Expresso Café

Tőzsdepalota – Van Gogh Kiállítás

Budapest, Váci utca 1. 

EMKE irodaház

Budapest, Rákóczi út 42. 

MOM Park 

1123 Budapest, Alkotás utca 53.