Étterem Hét Budapest legjobb éttermeiben @Corinthia Brasserie & Atrium

Idén 10 éves a DiningCity által rendezett Étterem Hét! Baráti áron ismerkedhetünk meg a város legjobb éttermeivel, a mennyei fogásokkal és a páratlan kiszolgálással, és mindeközben még a jó ügy érdekében is teszünk!

Idén tavasszal több, mint százharminc felső- és középkategóriás étterem kínálatát ismerhetik meg az érdeklődők a X. Országos Étterem Héten, március 21. és 27. között. Aki előzetesen asztalt foglal a www.etteremhet.hu weboldalon, minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthat 3,300.– forinttól kezdődő áron (amely a szervízdíjat is tartalmazza), szabadon választva a résztvevő éttermek közül.

A gourmet és gourmet-jelöltek számára pedig a Prémium menük állnak majd rendelkezésre, melyeknek ára 4,900.− forint. A különleges minőséget Michelin ajánlással is rendelkező éttermek szolgálta

Idén friss csatlakozóként a Corinthia Hotel étterme, a Brasserie & Atrium is felkerült az éttermek listájára. Engedtünk a csábításnak, és leteszteltük a kínálatot: igazi prémium minőséggel kényeztethettük az ízlelőbimbóinkat, nem bírtunk betelni Ölvedy Balázs finomabbnál finomabb fogásaival. A farm-to-table koncepcióval dolgozó étterem egyenesen a termelőktől szerzi be az alapanyagokat, így nemcsak az ízek terén, de a minőségben is a legjobbat kapjuk.

Idén az eddiginél még több vendéglátóhely csatlakozott, amelyek között szerepel új indulóként pl.: a Borkakas étterem, amár említett Brasserie & Atrium (Corinthia Hotel), a Buddha-Bar Budapest, a Macesz bisztró, a Mészár Steak Kitchen, a SonkaArcok étterem, az Up & Down étterem, valamint a Costes étterem új vendéglátó helye, a Costes Downtown.

Bár már így is kihagyhatatlan programnak minősül az Étterem Hét, idén néhány vendéglátóhelyen még arra is lesz lehetőség, hogy Kovács Antal, háromszoros magyar sommelier bajnok ajánlásával egy különleges – kizárólag az ipari technológiától és adalékanyagoktól mentes – három tételes „borsort” is megkóstolhassunk.

A programban résztvevő kiváló éttermek az étlapjuk legjavát kínálják vendégeiknek: általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői. Asztalt foglalni csakis online módon lehet, a www.etteremhet.hu weboldalon, március 2-tól.

A programban résztvevő éttermek a bevétel egy részét felajánlják a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, akik a hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetésének támogatására fogják fordítani a befolyt összeget. A terv az új év jegyében 2016-ban, hogy legalább 2016 gyermek lakjon jól.

Siessetek, nehogy lemaradjatok róla!

Foglalás és étteremlista: www.etteremhet.hu