Érzed a hétvégét?

…mert mi már igen. Ismét megmutatjuk a legjobb hétvégi programokat.

Csütörtök

Fogasház, pia,zene,foci

Röviden és tömören ennyi. A Fogasházat senkinek nem kell bemutatni legfeljebb azt a két zenészt, akik garantálni fogják az esti hangulatot. Szórakoztatni fog egyrészt Funkheim Gábi, a Funkey Hustle alapítótagja, a spontán indított getdownok és a downstroke-ok atyja, aki bármikor megoldja a bulit egy ismert Too Short nóta lejátszásával. Másrészt Marwell, szokásos újkori juggling és rutinkombókat hozza az egyes és kettesszámú lemezjátszókon.


További infokért kattints ide.

Kertmozizás

Szabadban mozizni menő, főleg nyáron. Már a Hajógyári-szigeten is megteheted, ahol ma indul a nyári szezon. A klasszikus filmek alatt könnyedén csúszik a hűsítő fröccs, na és a popcorn, ami ingyen van! A mai vetítésen az Indul a bakterház kerül műsorra. Nem is rossz kezdésnek, ugye?


Bővebben itt.

Szállj vízre!


Az A38 mesteri érzékkel talál rá a legérdekesebb bandákra.

A hetvenes évek soul- és funkzenéjében gyökerező, urbánus tánczenét játszó Kéknyúl egyedülálló színfoltja a hazai klub- és fesztivál-körforgásnak.Az amszterdami Beans & Fatback Németalföld egyik legvadabb bulizenekara. Az alapító-zeneszerző Onno Smit összerántotta  baráti zenésztársaságát, és két dobossal, egy Hammondossal meg még pár muzsikussal nekiállt gyilkos szörfrock-funk-rockabilly-deltablues elegyet keverni.


A Facebook esemény megnézéséért kattints ide.

Péntek

Cirkuszoljunk!

A Tokaji Fesztiválkatlan programsorozat keretein belül A Cirkuszmisszió Fesztivál meghódítja a várost. Lesd meg a gravitációk és határok nélküli világot, ahol a cirkuszi akrobaták előadók és művészek magával ragadnak kicsiket és nagyokat. A cirkusz kétnapos programmal várja az érdeklődőket.


Pattanj le vidékre!

A Szegedi Szabadtéri Színpadnak köszönhetően a város nyaranta évről-évre nyüzsgő csomóponttá válik. Pénteken A bolygó hollandit tűzik műsorra. Nem a megszokott módon láthatjuk Wagner operáját. Készülj az űrbéli színhelyekre, űrállomásra és szkafanderekre. Kihagyhatatlanul hangzik.


Szombat

Budapest Pride

A több mint egyhetes fesztivál csúcspontja a szombati felvonulás lesz az Andárssy úton. A Pride idei mottója a „Velünk teljes”, mellyel azt akarják üzenni a szervezők, hogy csak együtt, összefogással lehet eredményeket elérni. Légy te is jelen, ha nem hiszel a kirekesztésben, de hiszel az egyenlőségben és szeretet erejében.


Csobbanj és partizz!

A Pool and beer szombaton reggel 10-től várják a fürödni,pihenni és partizni vágyókat. Vasárnap se maradj szárazon: a Napozó minden hétvégén jógával és esti filmvetítéssel vár. Bővebben itt olvashatsz a programjukról.


Vedd birtokba a Lánchidat!

Szereted a Lánchidat? Nem tudod elképzelni, milyen lehet, ha partihelyszínné alakul a pesti hídfője? Most kiderül. Havonta egyszer a Lánchíd pesti részénél kora reggeltől késő estig a szórakozásé a főszerep. Bővebb információt itt találsz.


Pattanj a nyeregbe!

Imádsz bringázni, de a felszerelésed már nem az igazi? A Szimpla Bringa és Recycle vásárban megtalálhatsz mindent, amire szükséged lehet, és megszabadulhatsz mindentől, amit már nem használsz.


Vasárnap

Fess Neki!

A FessNeki a szórakozásról szól, a festés során szabadon alkothatsz egy közösség tagjaként. Szervezz különleges randit, vagy ismerj meg új embereket, a képet semmi szín alatt sem tudod elrontani és ráadásul semmilyen előképzettséggel vagy kézügyességgel sem kell, hogy rendelkezz. Fantázia, kreativitás és szórakozás.


További információkat itt találsz.

Kedvenc CD-id, ahogy még nem gondoltál rájuk

A Capa központ legújabb kiállításán megtekintheted a legérdekesebb, legművészibb, sőt, legprovokatívabb CD borítókat. További információkért olvasd el korábbi cikkünket, vagy kattints ide.


Lakjunk jól!

A Millenárisban parkban a garnéla mutatja meg ezer arcát és ezer ízét a Shrimpy Food Truckon. Mindeközben élvezheted az utcazenét, a kivetített EB meccseket,a borkóstolónak köszönhetően pedig még alkoholizálhatsz is.


Csak pozitívan!

Vasárnapig látogathatod meg Balatonakarattyán az Everness Fesztivált. Mozgás, színek, tánc, tudatosság. Kerülj harmóniába önmagaddal, tanuld meg pozitívan gondolkodni, és mindeközben érezd jól magad. További információkat az Everness honlapján, vagy Facebook oldalán találhatsz.


Bővebb információkat itt találsz.