Ennek a végén mindenki nevet!

 Egy laza, kellemes estén mi lehetne jobb a sörözéssel egybekötött baráti összejövetelnél? Mondjuk ha mindez egy társasjátékkal is párosul.

Nagyot gondolt az egyik magyar sörmárka, és egy olyan társasjátékkal lepte meg a nagyközönséget, ami felpörgeti az átlagos baráti találkozókat és megalapozza a jó hangulatot. A Mindenki nevet a végén játékban külön-külön vagy akár csapatban lehet összemérni a szerencsét– vagy éppen balsorsot –, és az nyer, aki leggyorsabban körbejárja az országot a Soproni kupakokba rejtett betűit kigyűjtve.  A játékosok útját olyan járművek segítik, mint a bicikli, a kigyulladt kék busz vagy a lovaskocsi, a kupakokat pedig egy Balsorskártya húzásával lehet megszerezni vagy éppen elveszteni.

A sörgyár tavasszal indította el az Ami közös bennünk kampányát, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet magyarok jellemző tulajdonságaira.  A Mindenki nevet a végén társasjátékában még több olyan vicces és érdekes sajátosságra mutat rá a Balsorskártyákkal, amelyekről mindenkinek eszébe jut egy ismerős személy vagy szituáció.


„A társasjátékot azért hoztuk létre, mert a magyarok szokásait bemutató reklámfilmeken túl, szerettünk volna közös élményt nyújtani fogyasztóinknak. Bízunk benne, hogy a társasjátéknak köszönhetően kellemesebben teljenek a hűvös, őszi esték a Sopronis kocsmákban és vendéglátóhelyeken”mondta Molnár Orsolya, a Soproni márkamenedzsere.

Lehet, hogy elérkezett az idő, amikor a kocsmákba már nem a sör, hanem a társasjáték miatt térünk be?