„Én vagyok az apád”, és „Hasta la vista, baby!”

Animefanok, mangamágusok, virtuális Kei-majmok, Disney-mániások, fantasy-bolondok, elérkezett az idő: „… egy messzi-messzi galaxisban…”, pontosabban a Holdfényteam üzletében a legfanatikusabb függők is találnak valamit, amire rácsodálkozhatnak.Új felfedezésünk polcain gyülekeznek az akciófigurák, gyűjtemények, de teljes egyetértésben simul itt egymás mellé C-3PO, a Sötét Nagyúr és Predator.

De a Holdfényteam ennél is tovább megy: eseményeket szponzorál. Példának okáért a Millenárison április 7-én megrendezendő Holdfény Cont.

Mi vár rád, ha ellátogatsz erre a rendezvényre? Kezdd a napot a Black Ichigo Anime teaházban, vegyél el egy mangát a polcról, s ha már elég teát szürcsöltél, és érzed az Erőt, menj át a Con fájához és helyezz el rajta néhány Sakura virágot. A harcosabb kedvűeknek a rendezvény a legtutipp Play-Doh technikákba bevezető tanfolyamot, kimono-viselési gyorstalpalót, kiegészítő-gyártási kézműves foglalkozást is kínál. Bányászd ki a molyirtók közül a titkos Chewbacca vagy Captain Planet jelmezedet, hiszen Leila ég a vágytól, hogy megismerhessen!

Lesznek itt bonsai-k is, amelyek csak arra várnak, hogy Kenobi mester, Yoda vagy a Vasember megmutassa, milyen az, ha értő ’ember’ kezébe kerül. Itt valóban nyírás lesz, és megtanulhatod, hogy mi kell ahhoz, hogy kóró helyett virágba borult növény legyen a végeredmény.

Vegyél  részt a Dreamworld fotópályázatán vagy a haiku-író versenyen. vagy legalábbis tanulj meg haikut írni, amely a kötött versforma ellenére olyan hatásos tud lenni, mint egy tonna makói paprika. Ha úgy érzed, hogy az irodád elképzelhetetlen fénykard nélkül vagy elkelne ugyanoda a falra egy helyes nunchaku, akkor itt az ideje, hogy a Matsuri bolhapiacon megcsináld életed legjobb vásárát. Vagy egyszerűen kapd magadra a Madonna-jelmezt, rázd meg a hátsódat, vagy színezd újra a világot a 3D-s rajzversenyen!

Ebédszünetben bebizonyíthatod, hogy mennyire vagy rákattanva a sushira és a makira: a Ramen evőversenyen a géppuskaszájúak vannak előnyben: csak egy maradhat!

És ami a nap fénypontja: a Walt Disney Hungary szponzorálásával végre valóra válhat az álmod: Goofy és Donald bőrébe bújhatsz…

Ahogy leszáll az éj, előmerészkednek a WOW (World of Warcraft) teremtményei, akiktől senki nincs biztonságban. Még azokban is, akik csak a Yu-Gi-Oh! kártyáikatt akarták cserélgetni, felébred a szerencsejátékos és a vágy, hogy megpörgessék a szerencsekereket. Itt az ideje, hogy felkészülj egy igazi partyra Captain Planettel – vagy valakivel, aki a moziban őt játszotta…