Elstartolt a belga-magyar meccs –a cikk folyamatosan frissül

Magyarország már a nyolcaddöntő keretében mérkőzik meg este 9 órától a belgákkal.

A meccs előtt mindenki fokozott izgalomban égett, már csak azért is, mert merényletet terveztek a magyar-belga összecsapás idejére. A terrorcselekményre a belga városban, Verviers-ben készültek, de a belga rendőrségnek sikerült múlt hét szombaton elfognia a lehetséges elkövetőket, és megakadályozni a robbantásokat.  Összesen három főt vettek őrizetbe, közülük az egyik mindössze 20 éves.


Elismerés a javából

Extra lendületet adhat a mai mérkőzéshez a magyar válogatottnak az, hogy Gera Zoltán gólját szavazták meg az idei EB legszebb teljesítményének. Az UEFA honlapján tette közzé az általa 10 legbravúrosabbnak ítélt gólt, a netezők 74%-a pedig Gera rúgását tartotta a legjobbnak, míg Cristiano Ronaldora csak 17%-nyi szavazatot kapott.


Nem indul jól a meccs…

Még csak a 10. percben járunk, de már megszületett az első gól. Sajnos nem a belgák kapujába érkezett a labda, hanem a magyarokéba. Gyerünk magyarok, a meccs csak most kezdődött el!

Az első félidő végén továbbra is 1-0 az állás a belgák javára.


A második félidő

sem hozott szerencsét a magyaroknak. Király a második gólt is beengedte a kapuba. Alig pár másodperccel a második belga gól után a harmadik is megérkezik. Az állás immáron 3-0.

Végül az utolsó másodpercekben Carrasco egy újabb gólt szerzett, így a végső állás 4-0, a belgák javára.

Ezt a meccset nem sikerült megnyernünk, de nem kétséges, hogy nagyon szépen játszott a magyar válogatott.

Gratulálunk, fiúk!