Éjjel-nappal Corvin

A Corvin az underground elektronikus zene budapesti fellegvára, ahol szerdától egészen vasárnap délutánig folyamatosan lüktet a techno és a house, ezen kívül akusztikus estek, isteni reggelik és a teljesen új külsőt öltött terasz is vár minket. Czimmer Tamást, a klub sajtósát kérdeztük, mi újság mostanság a Corvin háza táján.

Milyen buliknak ad otthont a Corvin? 

A clubestekért felelős zászlóshajónk, a Contra Mundum mellett olyan partisorozatokkal is találkozhattok, mint a Lavalava, Extend, Truesounds és a Disqrate bulijai.

Milyen műfajok jellemzőek a Corvin-bulikra?

Többnyire underground elektronikus zene: a techno, a house, a deep house, a minimal és a micro minimal letisztult, minőségi válfajai fordulnak meg nálunk. A Corvinban rendezett koncertek pedig a legkülönfélébb műfajokat szólaltatják meg.

Milyen gyakran kerülnek megrendezésre a Contra Mundum események?

Az Afterhours minden vasárnap hajnali 6-tól délután 2-ig, az Around the Clock pedig egy tehetséges magyar DJ-ket felvonultató 24 órás party, ami évente 2-3 alkalommal rendezünk meg. Az All inn és a Contra Mundum közös szervezésű maratoni bulija, az Extend pedig évente egy-kétszer táncoltatja meg a közönséget.

A hét szerdán kezdődik a Corvin Bárban a Move bulikkal, míg a földszinten található Mundum Café akusztikus esteknek ad otthon minden csütörtökön.

Miben újult meg a Mundum Café?

Mundum Café egy kényelmes, otthonos, hangulatos társalgó lett. A hely atmoszféráját erősítik a babzsákfotelek és a sarokban elhelyezett zongora, melyet Tóth András szólaltat meg az Akkult akusztikus estjein. Ezen kívül finom reggelikkel és napi menüvel is készülünk.

Mik a tervek a jövőre nézve?

Májusban nyit az új dizájnnal rendelkező Corvin tetőterasz, mely új padlózatot, hangtechnikát, bútorzatot és hangterelőket kapott. Az új bútorzat egy teljesen új atmoszférát teremt, ahol labdarúgó EB-t már a LED falra vetítve nézhetik a hozzánk látogatók, miközben az új bárpultból és az ételkínálatunkból választhatnak. Ugyanitt lesznek majd megrendezve a nappali partyk, egészen este 10-ig.

Sőt mi több, jövőre szeretnénk indítani egy egyetemi bulisorozatot, Corvin College Nights néven, ami a tervek szerint minden csütörtökön kerül majd megrendezésre.

Milyen bulik lesznek mostanában a Corvinban?

Elég sűrű lesz a májusunk, 6-án Guy Gerber érkezik, majd 13-án Boris Brejcha a Corvin falai közt ad bulit először a magyar közönségnek. Az All Inn Records jóvoltából május 14-én Nastia és Giovanni Verrina lépnek fel. A következő Around the Clock buli május 21-én 4 színpadon, 40 előadóval lesz megtartva. A buli délután kettőkor kezdődik majd a tetőn, tíz körül a felső emeleten folytatódik, majd napkeltekor visszaköltözünk a tetőre, sőt ezen a bulin lesz majd külön live act room is. A következő nagy dobás június 11-én lesz, amikor is bemutatjuk a hazai közönségnek Margaret Dygas-t, egy maratoni Extend buli keretében.