Egyéjszakás kaland a Vidámparkban?

A Vidámpark és a FUNZINE közös promóciós célú fotópályázatának keretében tölts egy éjszakát a Budapesti Vidámparkban, örökítsd meg a legjobb, legmerészebb vagy legröhejesebb pillanatodat, és nyerj értékes nyereményeket.

Június 18. és július 18. között pörögj egyet a haverokkal a Break Dance-en, vagy nézzétek meg a fényárban úszó várost az Ikaruszról, és mindezt fotózzátok le fényképezőgéppel vagy akár a telefonotokkal. Ez az egyéjszakás kaland még sokat érhet. Mit tegyek, hogy nyerjek? Éjszakázz és fotózz június 18. és július 18. között a Vidámparki Éjszakákon!

Töltsd fel a fotódat a FOTÓ-BEKÜLDÉS menüpont alatt  a játék Facebook-oldalán (minden pályázó csak 1 db fotóval nevezhet, a fotó maximális mérete nem haladhatja meg a 250Kbyte-ot.)!

Előzsűrizés: július 18. és 25. között

Tenyerelj a szavazok gombra, és szavazd be a kedvencedet július 26. és augusztus 26. között!

Vidd haza a partnereink által biztosított értékes promóciós ajándékokat augusztus 31-én!

Hogy pontosan milyen ajándékokat?

Fődíj: 1 db Gauswheel a Webkosár felajánlásával

A Webkosár.hu online webáruház jóvoltából egy extrémsport-rajongó hazaviheti a városi közlekedés legújabb őrületét, a Gauswheelt.

Webkosár – a legszínesebb forgatag 

Egyéb díjak:

-4 db szeptember hónapra szóló Éjszakai Vidámpark havibérlet

A havibérlet szeptember hónapban éjszakai belépő-karszalagra váltható 5 alkalommal, az éjszakai pénztár nyitvatartási ideje alatt.

-2 x 2 fő részére szóló vacsora a Széchenyi Kertvendéglőben

2x 2 fő részére szóló 10 000 Ft értékű romantikus vacsora a Városliget szívében, a Széchenyi Kertvendéglőben.

Egy gasztronómiai élmény a Széchenyi Fürdő patinás épületében, Budapest egyik legnagyobb fedett kerthelyiségében, amelyet nem szabad kihagyni!

-Kétszemélyes pihenőcsomag a Rosinante Fogadóban

A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz. A Budapesttől alig 1 órányira fekvő szálloda 20 kényelmes, egyedien berendezett szobával, családias étteremmel, mesterszakács cheffel, fürdőszolgáltatásokkal, romantikus kerttel és sokoldalú rendezvényhelyszínnel vár a Dunakanyarban.

-1 db fitness-wellness kombinált utalvány az Oxygen Fitness felajánlásával

A nyerteseket emailen értesítjük!