De mi lesz a nőkkel az EB alatt?

Nem jössz lázba a focitól, de a párod odavan érte? Unod, hogy a baráti társaságoddal a bajnokság idején csak olyan helyekre mentek, ahonnan nézhetitek a mérkőzéseket? Most nektek kínálunk programokat.

Itt az ideje, hogy felvedd a telefont, és találkozót beszélj meg azokkal a barátnőiddel, akikkel már ősidők óta nem találkoztatok.


Hajózz

Találkozz a Duna parton a barátnőiddel, és szálljatok fel a BKK egyik hajójára. Míg gyönyörködtök Buda és Pest, no és a naplemente látványában, beszéljétek meg minden problémátokat, amit a pasijaitok előtt eddig nem tudtatok. A menetrendért kattints ide.


Koktélozz

Míg a férfiak sört vedelnek meccsnézés közben, te legyél ennél kifinomultabb, és válasz a legtrendibb koktélok közül. A limeos vodkaszóda a nyár sikeritala, de nem a pár évvel ezelőtt aranykorát érő aperol spritz-cel sem tudsz mellélőni. Ha igazán finom koktélt szeretnél inni, válaszd a GoodBart.


Filmezz

Végre nem kell a barátod ízléséhez alkalmazkodnod, ha filmet szeretnél nézni. Válassz egy könnyed, vicces és romantikus filmet, mint amilyen A szerelem gyerekkel jön is.


Sétálj

Magasodj a problémáid fölé. Na és a város fölé is. A Gellért hegyről csodás kilátás nyílik a városra. Igaz, a terep kissé meredek, de megéri felcaplatni a hegyre. Nincs is ennél jobb hely, ha magadra akarsz maradni a gondolataiddal.


Sportolj

Míg a szerelmed sportnézés közben sörhasat növeszt, te inkább hozd magad formába. A barátnők itt is segítségedre lesznek az edzésben, együtt izzadva jobban motiválhatjátok egymást. A Nyugati téren lévő Life1-ben minden lehetőség adott, hogy izmos testet varázsolj magadnak. Ha pedig korán végeztél az edzéssel, nézd meg a meccs utolsó pillanatait a közeli Zsiráfban.