Chocoroom – Minőség mindenek felett!

Lassan két éves születésnapját ünnepli a Chocoroom, mely forrócsokoládéi után immár kávéival is egyedi minőséget nyújt a betérő vendégeknek, de tervek bőven vannak jövőre is. Elvégre borban az igazság…

Kezdetiben baráti, majd később testvéri vállalkozásként indult el a Szerb utca 17-es szám alatt a Chocoroom. Először forrócsokoládéi miatt lett egész Budapesten híres – nem véletlenül. A Chocoroom nem az ízesítések sokaságára helyezi a hangsúlyt a forró édességnél, hanem inkább a minőségre, beismerve, hogy egy jó csokoládé ugyanannyira tud luxustermék lenni, mint egy jó kávé. Ennek köszönhetően a csokoládét termőterület és évjárat szerint is szelektálják és például van 2002-es szüretelésű csokoládéjuk is, ami már valóban új dimenzióit nyitja meg az édességnek. A forrócsokoládék belga tejszínnel készülnek és ugyanúgy mint a kávé, otthoni elkészítésre és elvitelre is kaphatók, egyedi, a hely hangulatát visszaidéző poharakban.

 

Körülbelül fél éve a csokoládé mellett a kávé is főszerepet kapott– az irányvonal alapját természetesen itt is az egyediség és minőség jellemzi, ami rengeteg visszatérő vendéget eredményezett az utóbbi hónapokban. Az egyedül pörkölésű kávék a világ különböző pontjairól érkeztek: Brazíliából, Kenyából, Etiópiából, Ugandából, Indiából, Equadorból, Szumátrából, Mexikóból és Hondurasból – utóbbi kettő igazi közönség kedvencé vált, hála a szokatlan, különleges íznek.

 

A Chocoroom filozófiája szerint a kávéra sosem szabad úgy gondolni, mint kiegészítő termékre és megéri különleges, csak náluk kapható kávét kínálni, ahogy szükséges megfogni a vendégek kezét is, és kikérdezve, na meg persze informálva őket, így a vágyaiknak legmegfelelőbb kávét biztosítani számukra.

 

2014 újabb változással fog járni – hála egy somelier házaspár lelkes oktatásának a Chocoroom nem csak a forró csokoládé és a kávé királysága lesz, hanem a boroké is – jövőre  gazdag, rengeteg kis, minőségi pincészet boraiból összeállított kínálatból válogathatunk, Budapest szívében felfedezve a távoli kis pincészeteket, melyek bár egyelőre még nem olyan ismertek, minőségük megfelel a Chocoroom mércéjének – ami már biztosíték lehet arra, hogy nem tévedünk, ha betérünk.


Chocoroom

1056 Budapest, Szerb u. 17.

Tel.: +36 70 403 5650

Nyitvatartás:
H – Cs: 7:30 – 21:30
P: 7:30 – 22:00
Sz: 12:00 – 22:00
Facebook-oldal ITT!