Céline Dion türelmetlen lemezzel rukkol elő

Céline Dion november 5-én Sans attendre címmel dobja piacra 14. francia nyelvű albumát.A Várakozás nélkül magyar címre hallgató anyag első dala, a Parler á mon père már közel három hónapja vezeti Quebecben a Pop Adult formátumú rádiók slágerlistáját, és ez az egész lemez sorsát is megpecsételi: egyértelműen siker várható…

Három vendégelőadó is duettet énekel Céline Dionnal a Sans attendre-on: Johnny Hallyday a L’amour peut prendre froid című dalban énekel, melyet Christophe Miossec társ-szerzővel jegyez, a québeci Jean-Pierre Ferland az Une chance qu’on s’a című dalban kíséri, akivel már korábban is énekelt a Québec város 400. évfordulójára rendezett Céline sur les plaines koncerten, valamint a 2008-ban elhunyt Henri Salvador szerepel még egy virtuális duettben a Tant de temps-ban.

Számos dalszövegírő és zeneszerző mellett megtaláljuk majd Luc Plamondon nevét is a Que toi au monde című dalnál, melyet David Esposito zenésített meg, Maxime le Forestier-t és Stanislast a Moi quand je pleure című dalnál, valamint David Gategnot, aki több dal zenéjét is jegyzi, többek közt a Grand Corps Malade által írt La mer et l’enfant című dalnál.

 

Hallgasd meg nálunk az első sikerdalt! 

A Sans Attendre teljes dallistája:

Standard változat: 1. Parler á mon père

2. Le miracle

3. Qui peut vivre sans amour?

4. L’amour peut prendre froid (en duo avec Johnny Hallyday)

5. Attendre

6. Une chance qu’on s’a (en duo avec Jean-Pierre Ferland)

7. La mer et l’enfant

8. Moi quand je pleure

9. Celle qui m’a tout appris

10. Je n’ai pas besoin d’amour

11. Si je n’ai rien de toi

12. Que toi au monde

13. Les petits pieds de Léa

14. Tant de temps (en duo avec Henri Salvador)