Buliajánló – május 12-14

Csütörtök – május 12.

Tütü – HELLO presents PROM NIGHT

Május 12-én folytatódik az őrület a kedvenc pop dalaink aláfestésével. Ezen az estén átadjuk magunkat a szerelemnek, a táncnak és a csillogásnak. Szabadjára engedjük vágyainkat az éjszakában és hajnalig el sem hagyjuk a táncparkettet a tőlünk (és Tőletek!) megszokott önfeledt stílusban és kedélyben!


Lépj be a Tütü világába!

Belépés ingyenes.


Péntek – május 13.

Punanny Massif és FUNZINE Szülinap @Budapest Park

Gyere el Te is egy hatalmas közös bulizásra a Budapest Parkba! Nem csak mi ünnepelünk, hanem az ország egyik legkedveltebb zenekara is, a Punnany Massif, akik 10 éve adták ki első lemezüket. A zenekar idén ismét stúdióba vonul, így limitált számú koncertet adnak, ezért fokozottan javasolt a jelenlét!

Május 13-án a Budapest Parkban tart szabadtéri koncertet a Punnany Massif, így a jó hangulat garantált! A nyárindító hétvége első felvonásán ott leszünk mi is, hogy együtt ünnepeljük a napsütést, a várost és a FUNZINE-t!

Facebook esemény: itt


Szombat – május 14.

Raktár Bár Szezonzáró Hétvége

Buli előtt, buli után, buli közben, buli helyett?! Barátoktól barátoknak, a belvárosi meeting pointnak! – ez a RAKTÁR BÁR!

Ismét eltelt egy év, egy újabb csodálatos szezonon vagyunk túl. Imádtuk a hétvégéket, imádtunk titeket és a hangulatot amit 35 hétvégén keresztül stabilan a tetőponton tartottatok! De érkezik a nyár, így zár a bár – de aggodalomra semmi ok: ÉRKEZIK A BÁR NYÁRI TESTVÉRE, A CABRIO VERZIÓ! HAMAROSAN NYIT A Raktár Beach! Nyáron itt folytatunk mindent, még nagyobb helyen és erősebb estékkel!

De most még egyszer, utoljára, tiszta erőből zengessük meg a#hercegprímás12 falait. Barátok, ismerősök, törzsvendégek várunk titeket egy óriási záróhétvégére! :)