Budapesti fürdőbulikról szóló videó tarol a Business Insider-en

Ha eddig nem is volt az, most már az egész világ számára nyilvánvaló, hogy Budapest nem csak a fürdők és az éjszakai élet minőségét tekintve elsőrangú úti cél, de a két dolog házasításában is vérprofi város! 

A Széchenyi és Lukács fürdőkben megrendezésre kerülő éjszakai fürdőbulikról, azaz SPArty-król készült videó a világ egyik legnagyobb üzleti magazinjának, a Business Insidernek a Facebook oldalán ritkán látott nézettségnek örvend. A publikálást követő első napon több mint 1,2 millióan látták a Széchenyi fürdőben készült videót, ma pedig már több mint 2 milliós nézettségnél tart! A videó nemcsak a különleges látványvilágú éjszakai fürdőbulit, de a magyar fürdőkultúrát is népszerűsíti. A Business Insider szerint Budapestet nem véletlenül hívják a fürdők városának, a SPArty bulikat pedig a világon egyedülálló rendezvényeknek nevezi.

Az immár több mint tizenhét éves múltra visszatekintő SPArty rendezvénysorozat évi 50 ezer vendégével a magyar főváros egyik leglátogatottabb eseményévé nőtte ki magát. Az év majd’ minden hétvégéjén szerveznek SPArty bulikat a Lukács és Széchenyi fürdőkben, ahol a vendégek a több száz éves falak között egyszerre élvezhetik a lágy termálvizet, a különleges vizuális effekteket és az igényes elektronikus tánczenét.


A videót a Business Insider oldalán lehet megtekinteni!