Budapest legjobb kis klubja – Budapest Nightlife Awards

Január 30-ig te is eldöntheted, hogy melyik Budapest legjobb kis klubja. A Heineken Budapest Nightlife Award legjobb bár kategóriájának jelöltjeit mutatjuk be, hogy kedvet csináljunk a szavazáshoz.

Jazzy Pub


A Jazzy Pub a belváros egyetlen élőzenés koncert helyszíne a legjobb klubzenekarokkal és funky DK-kel.

Itt tudsz a Jazzy Pubra szavazni.


Badgirlz


Igényes rosszalkodás a város legszexibb klubjában. A környék exkluzív szórakozóhelyei közül tetovált vagánysággal kiemelkedő Badgirlz Budapest Barclub a Lánchíd pesti hídfőjénél ad leckét az igényes rosszalkodásból. Bár a kivilágított Budai Várra nyíló panoráma instagramért kiált, nem érdemes leragadni a megszokott várszimbólumoknál, mert a Badgirlz szétvarrt falai között megelevenedő shot még az éjszakai veteránoknak is tud újat mutatni.

Kacér táncoslányaink minden este újabb látványelemekkel bővített exklzív showműsorral várnak, melyet az este folyamán többször is előadnak a húszméteres acél bárszínpadon.

A pultnál is hosszabb italválaszték a földhözragadtabb shotoktól egészen a londoni trendeket követő specialitásokig terged, míg a bar-snack vonalon közlekedő ételfelhozatalról is gondoskodunk. A letisztult enteriőrt Budapest tetoválóművészek munkái színesítik, így a vagány tartalom mellett a kifinomult forma is adott egy felejthetetlen rosszalkodáshoz.

Itt tudsz szavazni a Bagirlz-re.


Pont


Pont egy fiatalos hely, amely a vasárnapokat leszámítva minden nap sok szeretettel vár téged és a barátaidat. A hely adottságának köszönhetően őrült házibuli hangulattal várnak minden este. Itt tényleg bármi megtörténhet. Sörpong, meccsek, beerbong és óriási italakciók, sokszínű zenei színkavalkád. Bulizd át itt az éjszakát.

Itt tudsz a Pontra szavazni.


Tütü Budapest

Van egy klub Budapest szívében, egy hely, amiből nincs még egy, egy hely a vadregényes lelkeknek, a nyughatatlanoknak, a szabadság és az éjszaka szerelmeseinek. Egy hely, ahol varázslat történik, ahol az elemi ösztönök diktálnak, és ahol semmi sem túlzás. Lépj be a Tütü világába, és ismerd meg a város legszexibb oldalát. Ragyogj velünk!

Itt tudsz a Tütüre szavazni.


Why Not Budapest

A Duna-part Why Not Budapest 2016 áprilisában új köntösbe öltözött, hogy igazán otthonos, barátságos hangulatban érezhessék magukat az ide betérő vendégek. A nappal csendes kis kávézó csodás panorámával rendelkezik. Nappal a víz közelsége, késő délután a naplemente töltheti fel a kikapcsolódni vágyókat, estére pedig a nyüzsgő éjszakai élet veszi át az irányítást. A télen-nyáron üzemelő, kutyabarát helyen kávékülönlegességek, koktélok, csapolt sörök, ínycsiklandó limonádék és könnyebb ételek várják a szomjas vagy éppen éhes vendégeket. A Fővám térről 1 perc sétával elérhető Why Not emellett programokkal is készül, hiszen fergeteges karaoke partik, játékeste, akusztik koncertek helyszíne.

Itt tudsz szavazni a Why Notra.


VOLT Music Bar @ Akvárium

A VOLT Music Bar az Akvárium legelvetemültebb szigete. Innen szűródnek ki a legszigorúbb ritmusok, itt tart legtovább a buli. Budapest legjobb party szervezői és DJ-i rendszeresen megfordulnak itt. Nem is csoda.

Itt tudsz szavazni a VOLT Music Barra.


Raktár Klub

A Raktár Klub A Raktár bár és a Raktár Beach után érkezik. A család legújabb tagja, Budapest legújabb klubja!

Itt tudsz a Raktár Klubra szavazni.


Aether

Dance till eternity under the downtown – Aether.

Itt tudsz szavazni az Aetherre.


Barhole Music


A Barhole Music röviden: 2 pult, több mint 100 féle ital, korrekt áron. Akusztik koncertek minden hétvégén! 3 terem és tánctér a felejthetetlen estékért.

Itt tudsz a Barhole Musicra voksolni.


4Bro Downtown


A 4 Bro Downtown egy koncepcionális, sokszínű hely és egyben project Budapest buliudvarában, négy szeparálst részből áll: a 4bro Downtown a popfonatikusoknak.

Az Aether club a techno szerelmeseinek, egy fényes terasz a tematikus eseményeknek és hangulatosborozásoknak, és a Bro’s kitchen mindenkinek, aki szereti a mediterrán ízeket és az ínycsiklandó burgereket.

4Bro Downtown – Club, Bar & Bro’s kitchen

Itt szavazhatsz a 4Bro Downtownra!


Larm


A Larm egy belvárosi, 250 fős underground elektronikus zenei klub, decibel korlátok nélkül.

Itt tudsz a Larmra szavazni.


Toldi Klub


A Toldi Klub a Budapest belvárosában található 80 éves toldi mozi előtere.

Nappal a mozi kávézójaként üzemel, az utolsó film után pedig elektronikus és élőzenei klubbá vedlik. A 350 fős teremben decibel dús void hangrendszeren szólalnak meg a zenék. A fellépők szelektálásának alapelve, hogy olyan dj-ket és bandákat léptessenek fel, akik a jövő zenéjét játsszák, hozzáértéssel, kompromisszum nélkül.

Itt tudsz a Toldi Klubra szavazni.


Mirror


Új klub nyitott Óbudán, így már a bécsi negyed az éjszakai élet vándorainak legkülönbözőbb igényeit is kiszolgálja. Az egyik ilyen ifjonc, a Mirror, mely – nevéhez híven – a tündérmesék mágikus atmoszféráját hozza el: teljesen elcsavarja a fejeket, és örömmel vetjük alá magunkat kényeztetésének.

Itt voksolhatsz a Mirrorra.


Fröccsterasz télikert


A terminál étterem 2014-ben nyitotta meg kapuit budapest szívében, az egykori buszpályaudvar helyén, az Erzsébet téren.
2016 szeptemberében az új tulajdonosok és vezetők, kihasználva a hely kitűnő adottságait, új ruhába öltöztették, és megszületett a Fröccsterasz télikert. Kicsit színesebb, kicsit melegebb lett. A nagy múltú bauhaus épület, több mint 130 fő befogadására képes, tökéletesen alkalmas hétvégi bulik, céges rendezvények, üzleti ebédek és vacsorák, fogadások és esküvők megrendezésére is.
Bár az étlap folyamatosan újul, mégis a régi nagy kedvencek megmaradtak, pl. A légiesen könnyű, mégis ízében egyedülálló túrógombóc.
Ha hétvégi vacsorában gondolkodtok, úgy készüljetek, hogy hajnal előtt nem tértek haza, ugyanis 19:00-től, fergeteges buli veszi kezdetét, minden csütörtöktől szombatig.

Itt tudsz szavazni a Fröccsterasz télikertre.