Budapest legjobb fánkozói

A fánk nemzetközi napján mindenkinek illik beleharapnia ebbe a mennyei ízű kalóriabombába.  Ha az alábbi helyeket látogatod meg, garantált az igazi gasztroélmény.

The Box Donut

 

Budapest legjobb fánkozói: The Box Donut

 

Szögletes fánk? Igen, létezik! A Nyugati pályaudvar szomszédságában lévő The Box Donut beragyogja a fánkrajongók mindennapjait. A fánkok tölteléke tartósítószer- és színezékmentes, a sütéshez pedig  mogyoróolajat használnak, így az alakjukra vigyázók is gondtalanul beleharaphatnak. A mi kedvencünk a főzött levendulakrémes, kandírozott ibolyaszirommal felszolgált fánkjuk.

 

Gömbi

 

Fánk Budapesten: gombi

 

A kerek gyönyör. A körúton található Gömbinél a főváros legremekebb túrófánkjait eheted. A sós ízek kedvelőinek sós fánkokat is készítenek. Érdemes kísérletezni a különböző önteteik között. Az ételt praktikus alakú papírtányérban szervírozzák, így akár egy Margit-szigeti séta közben is el tudod fogyasztani a fánkokat.

 

Fánkterápia

 

Fánkterápia

 

A békebeli fánkozó. A kilencedik kerületben található Fánkterápia neve nem véletlen választás volt. A remek ízű harapnivalók igazi felüdülést jelentenek munka előtt vagy után, vagy bármikor, ha megéhezel. Egy pillanatra minden problémádról elfeledkezhetsz ha megkóstolod a fánkjaikat. A ízlésesen dekorált édességeken látszik, hogy szeretettel és hozzáértéssel csinálták.

 

Fánki Donuts

 

Fánki Donuts

 

A szabadszelleműek fánkja, mondhatjuk joggal, hogyha meglátjuk a Fánki Donuts elképesztő fánk kínálatát. Van cukormázas, habos, csokoládé-bevonatos, sőt, még sós, rukkolás változat is. A kísérletező kedvűeknek mindenféleképpen ki kell próbálniuk!

 

Happy Donuts – The Original Doony’s

Happy Donuts – The Original Doony’s

Az  igazi amerikai. Tökéletes magasságának köszönhetően kényelmesen beleharaphatsz Happy Donuts termékeibe. Vigyázz, nehogy kifolyjon belőle a mogyoró, vagy áfonyatöltelék. Ha még ezek után is éhes maradnál, próbáld ki a wafflejüket. Szerintünk a cseresznyés a legfinomabb!

 

The Donut Library

 

The Donut Library

 

Falatnyi mesterművek. Kóstold meg a The Donut Library szív alakú csodáit, vagy a többi egyedi külsejű fánkcsodát. Hűsítsd magad a melegben a jegeskávéjukkal és kérj hozzá mini fánkokat, melyeket a szívószáladra is felfűzhetsz.