Brad Pitt megtörte a csöndet

Bekövetkezett, amiről a legtöbben még álmodni sem mertek: Hollywood álompárja, Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak!

Bombaként robbant a hír, hogy a Mr. és Mrs. Smith forgatásán összekovácsolódott pár, Angelina Jolie (41) és Brad Pitt (52) megannyi év és közös gyerekvállalás után búcsút intenek egymásnak. 2012-ben kibontakozó románcuk után Pitt 2014-ben jegyezte el Joliet, aki 2 év után beadta a válópert.

Brad Pitt a People-nek adott interjújában elárulta:


“Nagyon elszomorít, hogy így alakultak a dolgok, de most a gyermekeink a legfontosabbak. Arra kérem a sajtót, hogy hagyják levegőhöz jutni őket ebben a nehéz időszakban.”

A válást Jolie kezdeményezte, aki összeférhetetlenségre hivatkozott. A színésznő ügyvédje szerint a gyerekek érdekében döntöttek úgy, hogy elválnak. Angelina még nem kommentálta az eseményeket, de ügyvédjén keresztül arra kérte a médiát, hogy ne zaklassák őket.

A People információ szerint Jolie magának akarja hat gyermekük, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox felügyeleti jogát, de Brad sem hajlandó lemondani róluk, így borítékolható, hogy a különválásuk nem lesz zökkenőmentes.

Egy családhoz közeli forrás elárulta:


“Sokkoló volt a hír, hogy Brad és Jolie elválnak. Nemrégen ünnepelték a házassági évfordulójukat. Az utóbbi időben nagyon keveset voltak együtt, de így is mindannyian megdöbbentünk a híren.”

forrás: Yahoo és People.