Baksa-Soós Attila Rocklitera Vol.02

A hazai könnyűzenei színtér újabb tizennyolc együttesét mutatja be álomszerű, szürreális novelláiban Baksa-Soós Attila Rocklitera Volume 02 című, most megjelent kötetében, melyet elképesztő fotók tesznek még izgalmasabbá.

A rockzene, az irodalom és a kor sajátos elegyét alkotó írások első füzérét egy évvel ezelőtt adta közzé Baksa-Soós Attila. A kötet fotóit Lékó Tamás jegyzi. A második kötet tizennyolc novellája között van például a Péterfy Bori & Love Bandről szóló lírai látomás a Compact Disco képzeletbeli utazása repülőgépen Bakuba, az Eurovíziós Dalfesztiválra. A Kiscsillag által inspirált Elengedés pedig egy közös pecázás történetét írja le Lovasiékkal.

„Elég sokan kerestek meg azzal, hogy amit csinálok, az egy új felfogású magyar rocklexikon az elmúlt tizenöt év legmeghatározóbb zenekarairól.”- nyilatkozta Baksa-Soós.

A Silenos kiadó gondozásában megjelent Rocklitera Volume 02 című mű egy igazi stílusteremtő alkotás és a legjobb ajándékötlet olyan szülőknek, akik zenét szerető 15 és 99 év közötti gyermeküket kívánják meglepni.

Silenos kiadó
144 oldal
2500 Ft

http://silenos.hu/rocklitera-02/

www.baksasoos.com