Az együttműködés példája: Szputnyik shop x F~Geo: „HELLO CICU!”

A Szputnyik shop a régi és az új stílusok kombinálásából született divatfogalom. Üzleteiben a különleges, minőségi vintage ruhák, kiegészítők mellett egyedi, limitált számú, új darabokra bukkanhatnak az érdeklődők. Az árukészlet különféle korok, stílusok, irányzatok jegyeit viseli magán a 20-as évektől egészen napjainkig.Fridvalszki Mark képzőművésszel közösen a jelenlegi termékkínálatot bővítve az üzlet saját kisszériás póló-kollekcióval rukkolt elő, mely egy régóta dédelgetett álom megvalósulásának első lépcsőfoka.

A Szputnyik shop fontosnak tartja a fiatal, feltörekvő művészek támogatását. A hosszú távú cél az, hogy a létrejövő kollaborációk keretén belül lehetőséget teremtsen a fiatal tehetségek számára.

Az együttműködés példája: Szputnyik shop x F~Geo: „Hello Cicu!”

A „Hello Cicu!” névre keresztelt kollekció az egyéni stílus kifejezésének fontosságát tartja szem előtt. A könnyedség, az izgalmas részletek és a néhol merész minták a közös jellemzői ezeknek a nyári daraboknak. A grafikák mindegyike üzenetet hordoz magában; amelyek vicces, ugyanakkor provokatív hatással bírnak.

A múlt és a jelen közötti összefüggések keresése és újragondolása inspirált bennünket. Itt az ideje, hogy magunk mögött hagyjuk a tipikust és értékeljük az egyéniséget!

A felsők látványos elemei lehetnek bármilyen fesztivál outfitnek. Érdekesség, hogy az üzleteken kívül a Sziget fesztiválon helyet kapó Szputnyik sátor egy plusz helyszín, ahol ezek a darabok is elérhetőek lesznek.

Designer info

A 31 éves Fridvalszki Márk Budapesten született, jelenleg Berlinben él és dolgozik. 2011-ben grafika és festő szakon végzett a bécsi Képzőművészeti Akadémián. Bár alapvetően képzőművészettel foglalkozik, 2008 óta az alkalmazott grafika és illusztráció területe felé is nyitott.

Link a lookbookhoz

http://issuu.com/szputnyikshop/docs/szputnyik_x_fgeo_lookbook

 

Szputnyik shop x F~Geo // Hello Cicu! stáblista

Fotó: Ajkai Dávid

Stylist: Kissmark

Smink: Szöllősi Heni, Tatár Kriszta

Fodrász: Fábián Zsanett

Modellek: Zsani, Kinga, Márk, Niccoló, Orsi, Niki, Ingrid, Peti, Zé Er, Szabi

Illustráció: F~Geo

Üzletek & nyitva tartás

Szputnyik D-20

1074 Budapest, Dohány utca 20.

H-P.: 11:00 – 20:00

Szo: 11:00 – 17:00

http://issuu.com/szputnyikshop/docs/szputnyik_d20

Szputnyik Bazaar

1092 Budapest, Bakáts tér 8.

H-P: 11:00 – 19:00

Szo: 10:00 – 14:00

http://issuu.com/szputnyikshop/docs/szputnyik_bazaar

További info

www.szputnyikshop.hu

www.facebook.com/szputnyikshop

info@szputnyikshop.hu

Designer info

http://www.flowinggeometry.com

http://www.overmindflow.com