Az 5 legjobb randihely a városban hideg időkre

A romantika nem szűnhet meg pusztán azért, mert lehűlt az idő! Mi segítünk neked megtalálni az ideális helyet a randevúhoz, ahol a hangulat garantált – a többi már csak rajtad múlik!  

Ha egy kis minőségi együtt töltött időre vágysz pároddal, vagy éppen most szúrtad ki az Igazit, akkor csemegézz bátran az alábbi helyszínek közül. De ki tudja, ha éppen nincs senki a láthatáron, talán pont ez a lista ad majd ihletet a kereséshez!

 

 

1. CD-Fű Teázó: a belvárosi zegzugos utcák egy valódi retro-ékszerdobozt rejtegetnek számotokra! Könyvespolcok és öblös fotelek, gyér világítás és téglafal – mi lehetne ennél barátságosabb? Megannyi sarokban bújhattok meg és cseveghettek egymásról, miközben elszürcsöltök egy kancsó, forró teát a hatalmas teafű választékból. Míg kint csepereg az eső és beborul az ég, addig ti odabent élvezhetitek egymás melegségét.

http://www.funzine.hu/hu/venues/cd-fu-teazo/

2. Melba Étterem: ha egy kicsit puccosabb helyre vágytok, irány a vízparti Melba! Kifogástalan elegancia, különleges ételek (hatalmas adagok!) és élő zene vár benneteket a 13. kerületben. Élvezzétek az élő zenét és a csodálatos kilátást a hajókkal telített öbölre – sőt, szeljétek ti is a habokat! Minden szerdán és csütörtökön este a vacsoravendégek számára ingyenes sétahajó indul az étteremtől, ami egy turbó városnézés keretein belül garantáltan elvarázsol titeket. És mi lehetne romantikusabb, mint a kivilágított Margit híd alatt, a hullámok által ringatott hajófedélzeten szert tenni az első csókra?

http://www.funzine.hu/hu/venues/melba-etterem/

3. Planetárium: olyan, mint a mozi – csak jobb! Ha szeretnéd lehozni a csillagokat az égről szíved választottjának, irány a Népliget! Bújjatok meg az egyik hátsó sorban, suttogjatok halkan az előadás alatt és hagyjátok, hogy magába szippantson az univerzum! Figyelem, ma már 3D-s műsorokat is vetítenek, így a felejthetetlen Planetárium élmény garantált!

http://www.funzine.hu/hu/venues/budapest-planetarium-2/

blank4. Sugarshop: a Horváth cukrász család ifjú sarja, Horváth Eszter mintha csak azért született volna a földre, hogy mindenkit elcsábítson sütemény és torta csodáival! A belvárosi Sugarshop-ba beugorhattok randi után is, de alap helyszínnek is tökéletes. Joviális színeivel, fagylalt asztalaival, nyalóka hegyeivel, otthagyhatatlan, mókás tárgyaival és M&Ms-es tejberizsével a cukrászda a tökéletes színpadként szolgál egy romantikus vígjátékhoz. Ha jó a humorotok és viszolyogtok a kisestélyis éttermektől, akkor a Sugarshop az ideális randihely!

http://www.funzine.hu/hu/venues/sugarshop/

5. Szabadság híd: igaz, a lista eredendően a hideg elől indítatta megóvni a gerle párokat, de ez a hely annyira hangulatos, hogy nem lehet nem említést tenni róla! A megoldás egyszerű: a randi előtt öltözzetek fel jól, találkozzatok a Fővám téren, vegyetek két bögre forró csokit elvitelre az Anna Caféban, és sétáljatok ki a híd közepéig. Ott huppanjatok fel a híd szerkezetére, bambuljatok a Gellért hegyre, az alattatok átsuhanó hajókra és a ködös városkép varázsára! Szürkületkor a legszebb, és ha jókor vagytok ott, elcsíphetitek, amikor felkapcsolják a közvilágítást – egyszerre mindenhol!

http://www.funzine.hu/hu/venues/szabadsag-hid/

blank