Az 5 legjobb magyar designer

Designhétben úszik a város, mi pedig éppen ezért designlázban  égünk. Nézzük meg az 5 legügyesebb magyar designert.

5. Hannabi

Ha eddig úgy gondoltál a kanapédra, mint arra a bútordarabodra, melyre leülhetsz és elnyújtózhatsz, nagyot tévedtél. A Rácz Anikó védnöksége alatt megszületett Hannabi kanapéi nagy gondoskodással és kézzel készített mestermunkák, melyek szobád fénypontja lehet.Nézz rajtuk meccset a haverjaiddal vagy romantikus filmet a barátnőddel, mindenkihez és minden alkalomhoz jól illenek.


4. Heonlab

Bartha Tamás és György Árpád Hunor két jó barát és istenadta tehetségek, melyről Heonlab nevű vállalkozások tanúskodik. Bútoraik modernek, letisztultak, de mindenekelőtt: egyediek. Néha több száz évet utaznak az időben, hogy megtalálják az ihletet, például egészen a barokk stílusig, hogy utána feje tetejére állítsanak mindent, és egy ilyen remek asztalt készítsenek.


3. Vidó Nóra

Vidó Nóri szeret a nagyapjától kapott takaró alatt olvasni. De ami ennél egy design válogatásban talán fontosabb, hogy nála még egy vállfa is igazi műalkotás, hogyha pedig az ő alkotásaiban foglalunk helyet, igazi élményben lehet részünk. A merész formatervezésről, játékos vonalakról, geometrikus formákról könnyen felismerheted Nóra bútorait.


2.  Moza Cementlap Manufaktúra

Ha igazán menő cementlapokat akarsz vásárolni,  Moza Cementlap Manufaktúráját válaszd! Az üzem lelke, Kauker Szilvi 10 éve szorgoskodik a cement társaságában, előtte Magyar Iparművészeti Egyetemen és a Kertészeti Egyetemen padjait is koptatta. Különleges motívumok és egyedi színhasználat teszi a Mozát páratlanná, fiatalossá, és 100%-ban magyarrá.


 1. Kaza Concrete

Egy újabb példa a szerencsés baráti összeállásra! Oszkó Péter és Mészáros József betonból készíti falburkoló lapjait, melyek mind-mind 3D-ek és végtelenül izgalmasak.  A Kaza Concrete azért állhat listánk első helyén, mert bebizonyították, hogy a képzelőerőnek nincs határa, munkáik pedig minden teret karakteressé és felejthetetlenné tesznek.