Átalakulás Marosfalvival

A FUNZINE csapat három tagja, Imola, Ágota és Kriszti nemrég meglátogatták az óbudai Marosfalvi Hair szépségszalont, a magas fodrászat egyik hazai mestere, Marosfalvi László 2012-ben megnyílt fodrászatát. Az apropó a hétfőnkénti HTK névre hallgató hajvágósorozat aktuális felvonása volt, kolléganőink pedig bátran vetették alá magukat a mesterfodrászok ollóinak. Visszatérésük után alig ismertünk rá a lányokra; az alábbiakban ők fognak egy kicsit mesélni élményeikről.


Imola

Amíg még friss az „élmény”: nagyon jó volt, profi volt minden, úgy a hely, mint a fodrászok és a sminkesek is (ne feledkezzünk meg róluk). A hangulat a zenének és a fodrászoknak, illetve a kisegítőknek köszönhetően nagyon “cool” volt, pörögtek 1000-el, és amikor kellett, ott voltak a  toppon.

Egész napi hajsza után a színpadon is megmutatták a tudásukat, a profizmust és hogy bízhatunk az “ismeretlen” fodrászokban is, hiszen egyszeri találkozás után, a tökéletes hajat alakították ránk.

Kiemelem az én fodrászomat Miller Atte-t, hiszen egyedülállót alkotott, festés és előkészítés nélkül, a show ideje alatt a színpadon vágta és formázta a hajamat, profin kihangsúlyozva, hogy mi volt a feladat, miért ezt a hajat vágta nekem. Minden kis apró részletre figyelt és lassan a kiegyensúlyozottsága átragadt rám is, hiszen a show előtt egy zab szem nem fért volna belém.

Nagyon tetszik a végeredmény és máris megnyert egy potenciális vendéget a Marosfalvi Hair fodrász szalon!


Ágota

Nagy izgalommal vártam a napot, mert olyan ötlettel kacérkodtam már egy ideje, ami tudtam, nagyon megváltoztatja majd stílusom.

Malik Leila az én „átalakítóm”, bár az esemény reggelén találkoztunk először életünkben, rám nézett és rögtön tudta, hogy ahhoz képest, amit én szeretnék, mit tegyen, hogyan vágjon és színezze a hajam. Az igaz, hogy nem voltam nehéz eset, mert rábíztam magam, éreztem jó kezekbe kerültem.

Bár egy teljes napot együtt töltöttünk, fel sem tűnt a hossza, mert szuper kényeztetésben volt részünk a hajtól a sminkig, sőt még egy ízletes ebéddel is elkápráztatott minket a csapat.

Igazán emlékezetes nap marad ez számomra, az új külsőmre pedig millió pozitív visszajelzést kapok!


Kriszti

Szuper volt minden, remek hangulatban telt az egész nap!
Elképzelések voltak amikor oda mentem hozzájuk egy előzetes konzultációra, ugyanakkor Balu (Bíró Balázs), a fodrász teljesen mást javasolt.

Előzetesen megnézte jó pár fotómat, régieket újakat, hogy amikor megérkezem a konzultációra tisztában legyen az előzményekkel is. Megkérdezte milyen színek állnak közel hozzám, milyen frizurát hordok szívesen.
Figyelembe vette a stílusomat, szemem színét, arcom színét, formáját, és annak megfelelően ajánlott frizurát, hajszínt.

Balu rendkívül precíz, szereti a letisztult formákat, és módszereket, így a frizurám is ennek tükrében készült, a hagyományos, és jól ismert sasson vágással. Ennek a titka a precizitás, a geometrikus formák, mintha egy épületet tervezett volna, úgy lett a hajam is megtervezve, kivitelezve. Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok.