Álmaink farsangja: mulatás felsőfokon

Átlagos csütörtöknek indult. Este tízre azonban már furcsa, álarcos-jelmezes alakok lófráltak a belváros utcáin, mindannyian az Instant felé tartva!

Ha egy szóban kéne összefoglalni a csütörtök esti bulit, azt hiszem a „fenomenális” vagy „eszméletlen” kifejezéseket használnám: a remek hangulat, az Instant végtelenül színes atmoszférája és persze a sok kreatív farsangozó megtette a hatását! Az EveNue Costumes jóvoltából szerkesztőségünk tagjai is menő jelmezekbe bújhattak – volt köztünk tetőtől-talpig díva A nagy Gatsby-ből, vagány kalózlány, vagy épp vad motoros, de Macskanővel is összefuthattak azok, akik azon a bizonyos esős napon a bulizást választották a letargia helyett.

A helyszínen a Zádory&Faragó Saloon fodrászai varázsoltak extrém frizurákat és a MakeUp Hungary Academy sminkesei dobták fel maskaránkat, hogy igazán élethűek legyenek a Hófehérkék, Pókemberek és egyéb csodás lények, akik a szivárvány minden színében pompázva lejtettek a tánctéren – egészen hajnalig! Aztán jött a péntek reggeli ébresztő…

A szürkének induló csütörtökből tehát fergeteges este lett, egyet pedig megígérünk: jövőre sem érjük be kevesebbel!

További képek ITT!