Jó hírünk van mindazoknak, akik szeretnek igényes környezetben remek ételeket enni. A Szabadság téren nyílt La Parrilla étterem a mediterrán ízek és a magyar konyha kedvelőinek is felejthetetlen élményt garantál.
Még egy ebéd vagy egy vacsora is felejthetetlen élménnyé válhat, főleg, ha minőségi alapanyagokból készített igazi mesterfogásokat tálalnak elénk. A La Parrillában minden adott, sőt, még kifinomult és elegáns környezet is társul hozzá. A Szabadság téren a korábbi Borkakas helyén nyíló étterem az Iberostar Hotel épületében nyílt, ám félreértés ne essék: a mediterrán ízvilágot felkínáló La Parrilla minden éhezőt örömmel vár.
A különleges menü összeállításakor gondosan ügyeltek arra, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző fogást. A mediterrán grillételek mellett magyaros ízvilágú ételeket is találhatunk, a könnyed salátáktól kezdve a halakon át a kacsahúsig, az előételtől a desszertig mindenről gondoskodik a kínálatuk.
A remek ízek mögött két remek szakács áll, név szerint Szabó Péter és Papp Balázs, akik figyelme még arra is kiterjedt, hogy az ételek tálalása még jobban meghozza az étvágyunkat.
Egy ínyenc ebéd megkezdéséhez ajánljuk a krémesen finom Chayote töklevest, melyet a tonhal és a tengeri spárga tesz igazán különlegessé, vagy a Caprese salátát, mely a felhasznált négyfajta paradicsomtól válik tökéletessé.
A főételek közül az egyik legimpozánsabb fogás a kacsamell, melyet kérhetünk félig, vagy teljesen átsülve is. Az ínycsiklandó húst zellerrel, és szőlővel kínálnak, hogy az összes ízlelőbimbónkat megdolgoztassák és rendkívüli élménnyel örvendeztessék meg. Az ízhatást az eperöntet teszi tökéletessé, mely igazi ínyencfogássá teszi az ételt.
Ha valaki könnyedebb falatokra vágyik, próbálja ki az édesköménnyel, mandarinnal és fregola tésztával tálalt pisztrángot. A finom hal és a köret teljes ízharmóniában állnak egymással, az ízeik szinte egymásba simulnak, egymást erősítik.
Az i-re a pontot a La Parrilla csodás desszertkínálata teszi fel. A hagyományos, magyaros ízek kedvelőinek a túrógombócot ajánljuk. Senki ne gondoljon az iskolai menzák ízetlen gombócára, itt ugyanis ezt az ételt is új dimenzióba röpítették. A makadámdió és tejföl párosának köszönhetően nyugodt szívvel kijelenthető, hogy életed legjobb túrógombócát kóstolhatod meg a La Parrillában.
A merészebb ízeket kedvelőek számára is rejteget valamit a desszertlap. Ez a narancsos-mascarponés mézeskalács, melyet kekszmorzsával és citromfűvel tálalnak. A fűszer jellegzetes, intenzív íze rákontráz a mascarpone selymes lágyságára, briliáns összhatást nyújtva.
A La Parrillába nemcsak üzleti ebédek, vacsorák alkalmával érdemes betérni, családi étkezéseknek vagy randevúknak is ideális helyszínt garantál a hely minden napján. Ha pedig csak egy süteményre és egy pohár pezsgőre vagy borra térnél be, arra is lehetőséged nyílik, ugyanis a La Parrilla borlapja tekintélyes mennyiségű és minőségű bort vett lajstromba.
Sőt, a La Parrilla bárétlapja pontosan azoknak a betérő vendégek igényeit elégíti ki, akik csak egy koktélra és pár finom falatra térnének be. Bármiért is térj be ide, egyben biztos lehetsz: a fenséges ízekben és remek italokban.