A38 Hajó – Nagy szünet januárban

Az év során megszámlálhatatlanul sok szóviccet gyártottunk a Dunán úszó A38-ról, ám most egy hónapig elcsendesül a nemes folyó vize, szabadságra megy Európa egyik legjobb klubja.No nem azért, mert pihennie kell, sokkal inkább azért mert tíz év tündöklés után itt az idő egy kis karbantartásra. Január 4-én a hajót ünnepélyesen elszállítják jelenlegi helyéről, hogy megtörténjen a szükséges parti szemle, ellenőrzés és karbantartás – nem máshol, mint a – nem is olyan – távoli Komáromban.

A vizsgálat nem is lesz akármilyen. Komáromban a szárazföldre emelik ki a hajót, hogy ott ellenőrizzék a fenéklemezeket és bordát, majd a nagy generál után február végén tér vissza a klub Budapestre, persze a pontos időt lehetetlen meghatározni, hiszen függ az időjárástól, a vízállástól, a jégtől és a rozsdás fenéklemezek számától, de lényeg ami lényeg, a hajó csodásabb is lesz mint valaha volt, már persze ha ez lehetséges.

Ettől függetlenül Budapest nem fog A38 nélkül maradni. A Monster Magnet koncertet a Club 202-ben tartják, a jegyvásárlás nem áll meg a hajó honlapján, ITT, a későbbi koncertekre pedig a Ticketportal jegyirodájában lehet majd vásárolni. (Bajcsy-Zsilinszky út 4.)

Az M2-n folytatódik  Az A38 Hajó színpadán című könnyűzenei koncertfilm-sorozat, illetve elindul a Kortársak az A38 Hajón című kísérleti jellegű sorozat is.